Ocaklar.com Forum Ana Sayfası

AramaArama      Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   Kayıt OlKayıt Ol 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

Arzumca Agustos: Ocaklar'da Yaz Tatili

Ocaklar.com Forum Ana Sayfası -> Yeni Eklemeler Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aytekin
Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

MesajTarih: Sal Ağu 13, 2002 2:05 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Hani Gunay demisti ya, "Bana Ocaklar 2002'yi anlatin", iste onu yapmis Arzu, hemde herhalde hicbirimizin anlatamayacagi bir guzellikte ve derinlikte anlatmis. Bende dijital Ocaklar albumumu actim, hem Ocaklar'i tekrardan yasadim, hemde Arzu'nun anlattiklarini bulup ekledim. Ocaklar.com'un en guzel sayfasi oldu.
http://www.ocaklar.com/guncel/arzumca/arzumca_2002_08.html

Bu yazi ile ilgili goruslerinizi, burada yazabilirsiniz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mezzy
Ocaklar.com Vatandasi
Ocaklar.com Vatandasi

MesajTarih: Sal Ağu 13, 2002 10:53 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Valla Arzu hanımın demek istediği herşeyi yaptım sayılır. Bir deniz atı ve deniz yıldızı görmek nasip olmadı. Onuda bu hafta görürüm
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
aytekin

MesajTarih: Sal Ağu 13, 2002 1:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Denizati disindaki butun resimler gercekten Ocaklar'da bizim tarafimizdan cekilmistir. Evet Arzu, havaii fisekler atildiginda Ocaklar'daydim, hatta Riza'nin lokantasinda raki+balik yerken, biraz yanimizda, kumsaldan atilmisti fisekler.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Arzu Konuk
Ocaklar.com Kose Yazari (arzumca)

MesajTarih: Sal Ağu 13, 2002 1:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Orada olupta havai fişeklerin Ocaklar'ın gökyüzünde o etkileyici renklerini gördüğümüz için çok şanslıymışız Ankara'da seyrederken bu kadar çok eğlenmemiştim.
Güzel bir sürprizdi gerçekten. O tatlı denizatı da umarım yalnız dolaşmıyordur hala, umarım arkadaşlarına kavuşmuştur
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GÜRKAN
Devamli Ziyaretci
Devamli Ziyaretci

MesajTarih: Cum Eyl 20, 2002 3:54 pm    Mesaj konusu: YAZIK.... Alıntıyla Cevap Ver
ARZU ANLATTIKLARININ HEPSİ HOŞ VE OKUNMASI ÇOK GÜZEL ŞEYLER. YANLIZ YAZDIKLARDAKİ GİBİ YAŞAYABİLİYORMUSUN O KONUDA BENİM ŞÜPHELERİM VE KAYGILARIM VAR!ÇÜNKÜ İNSAN YAŞADIĞINI VE NEFES ALDIĞINI HİSSETMESİ İÇİN SOLUK ALIP VERMESİNE BAKMAMALI.ÇÜNKÜ İNSAN TEK BAŞINA YAŞAYACAK BİR VARLIK DEĞİL.YAŞADIĞIN ORTAMDAKİ DİĞER CANLILARLA BİR ŞEYLER PAYLAŞABİLİYORSAN,HAYAT O ZAMAN YAŞAMAYA DEĞER.
SENİN YAZILARINI VE GÖRÜŞLERİNİ MAYIS AYINDAN BERİ TAKİP EDİYOR VE TAKDİR EDİYORUM.BİLDİĞİM KADARIYLA SEN DE OCAKLARDANSIN VE ORADAKİ DİĞER SİTE SAKİNLERİNİDE TANIYORSUN,TANIMASAN BİLE ORADA BİR KAÇ TANE ARKADAŞ VEYA DOSTUN OLMALI? FAKAT OCAKLARI VE ORADA YAŞADIKLARINI ANLATIRKEN SADECE ORANIN DENİZ YILDIZINDAN YADA FARKLI COĞRAFİK BİLGİLERDEN YARARLANIYORSUN.NEDENİNİ ANLAYAMADIĞIM BU DURUM BENİ OLDUKCA ÜZDÜ.
EĞER BİR DAHAKİ YAZINDA ORADA YAŞADIKLARINI VEYA PAYLAŞTIKLARINI YAZIYA AKTAR BİLİRSEN ÇOK SEVİNİRİM.
UNUTMA KENDİNE BİR DÜNYA KURARKEN ONUN İÇİNDE BAŞKALRININ OLMASINA DİKKAT ET!ÇÜNKÜ SANAL DÜNYADAKİ GİBİ HERŞEY PARMAKLARININ UÇUNDA GİZLİ DEĞİL.
GÜLER GÜZÜN HİÇ SOLMASIN SAYGILAR,,,,,
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aytekin

MesajTarih: Cum Eyl 20, 2002 5:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Gurkan abicim istersen sana da bir kose acalim, orada istedigin gibi yaz. Goster hepimize nasil sanal olmadan yazilir. Herkesin kendine ozgu bir sitili var, yazarlik hic kolay birsey degil. Arzu yazilarinda daha cok tasfir seviyor, ve bunda da cok basarili bana sorarsan. Bunun yaninda Arzu'nun yazilarinda cok kisisel, hayatin icinden bir suru ornekleri var, babasinin buldugu kanadi kirik serce, annesi ile yaptigi meyva pastalari, birsuru kumsal muhabbeti sadece su an aklima gelen birkaci..

Arzu bu ay yazamiyor cunku isleri cok yogun. Gelecek aydan itibaren takrar aramizda olacak, o zaman belki Gurkan'in tavsiyelerini de gozonunde bulundurur.
Başa dön
Arzu Konuk

MesajTarih: Pts Eyl 23, 2002 9:19 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Merhaba Gürkan ;

Öncelikle şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum ki, yazdığım her cümlenin her bir kelimesi dolu dolu yaşadığım, ve hayatımda iyi ki de böyle anılarım var, iyi ki de yaşamışım diye düşündüğüm yaşamımdan verdiğim, benim yaşadığım küçük örneklerle dolu.
Yazdıklarımdaki gibi yaşayabiliyorum. Bu konuda hiç şüphen olmasın. Eğer böylesine güzel anılarım olmasaydı, o cümleler o kadar içimden gelerek yazılarıma dökülmezdi ve yazarken de tekrar tekrar yaşayamazdım.
Bu dünyada sadece soluk alıp vererek değil, yaşamımın her anından büyük zevk alarak yaşadığımı düşünüyorum. Sokakta yürürken insanları gözlemliyorum, onlara iyi davranıyorum, en önemlisi onlara güleryüzlü bir şekilde davranıyorum, hayvanlara değer veriyorum, çiçekleri seyrederken mutlu oluyorum, ailemi ve arkadaşlarımı çok seviyorum, bir gün içinde beni mutlu eden ve bana birçok şey katan spordan kitaplara kadar birçok şeyle ilgileniyorum. Bunların hepsi benim şanslı bir insan olduğumu hissettiriyor, çünkü benim sahip olduklarıma sahip olamayanlar var ve ben de hayatımdaki herşeyin değerini çok iyi biliyorum.
Yazılarım sanal bir ortamda olsa da yazdıklarım sanal dünyada kalmıyor, her biri benimle birlikte yaşıyor. Eğer herşey sanal olsaydı Ocaklar'ı bu kadar çok sevip, her seferinde daha da çok özlemezdim.
Doğal olarak yazdıklarımın içinde yalnızca ben varolamam ki. Zaten bu yazılarımdan da anlaşılıyor olmalıydı. O sevdiğim anılarımı güzelleştiren, eğlenceli kılan, hayatımda unutamayacağım günler yaşadığım insanlar, ailem, arkadaşlarım olmasaydı, yalnız başıma bu kadar güzel şeyler yaşayamazdım. " GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞILDIĞINDA ÇOK DAHA DEĞERLİ OLUR VE UNUTULMAZ "
Her insanın ilgi duyduğu alanlar vardır ve benim de hayvanlar, bitkiler kısacası doğa ilgimi çekiyor, beni mutlu ediyor, bana huzur veriyor. Bu özelliğimin asla değişmesini istemem. Çünkü bu özelliğimi hem ben hem de çevremdeki insanlar çok seviyor. Beni ben yapan bir özellik bu. Benim dünyamda başka insanlara da yer var tabii ki, aslına bakarsan bunu senin hatırlatmana hiç gerek yoktu. İnsanlar, dürüst, art niyetsiz, sevgi dolu insanlar oldukları sürece benim hayatımda yer alabilirler.
Benim dünyamda çiçekler, kediler, köpekler, kayalar, dalgalar, çam kozalakları olduğu kadar, insanlar, düşünceler, kavgalar, sevinçler, gözyaşları, kahkahalar da var. Bildiğim ve benim için önemli olan tek şey bu dünya bize verilen çok güzel bir hediye ve etrafımdaki sevdiğim insanlarla ve doğayla birlikte, kişiliğimle, gururumla, tüm benliğimle onu en güzel şekilde yaşayıp, hayatımın son gününde bile hiçbişeyden pişman olmadan gözlerimi kapamak.
Başa dön
Ali
Ocaklar.com Vatandasi Ali
Ocaklar.com Vatandasi Ali

MesajTarih: Pts Eyl 23, 2002 6:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

En son Ali tarafından Cum Ağu 11, 2006 12:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sedef
ADMİN
<b>ADMİN

MesajTarih: Pts Eyl 23, 2002 9:05 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Harika ...gerçektan de harika bir olay Bir tanıtım sitesinden gürül,gürül edebiyat akıyor ve herkes bardak.bardak içiyor
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aytekin

MesajTarih: Pts Eyl 23, 2002 10:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Ali iyi etud etmissin Arzu'nun yazilarini, ayrintilara dikkatinle zaten her zaman bir fark yaratiyorsun bu forumda.

Arzu, unutma kimseye birsey kanitlamak zorunda degilsin, biz seni ve yazilarini cok seviyoruz, kisisel saldirmak kolay, insanlari yargilamak kolay, zor olan senin gibi saatlerce oturup eserler yaratabilmek. Zaten Ocaklar'i yasamis olan insanlar senin bunlari icinden gelerek yasayarak yazdigini biliyorlar.

Sedef, Ocaklar.com'u "tanitim sitesi" diye kisitladin ya, sana da uzun uzun bir cevap yazsam mi yazmasam mi dusunuyorum su anda.
Başa dön
Misafir

MesajTarih: Sal Eyl 24, 2002 10:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
yaz gitsin be aytekin edebiyat kokuları arasında benim tanımlamalarım diyet corba gibi kalır
Başa dön
aytekin

MesajTarih: Sal Eyl 24, 2002 11:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
sedef, "Misafir" olarak yazmissin, bizim geleneklerde misafir'e uzun cevap yazmak yoktur.
Başa dön
GÜRKAN
Devamli Ziyaretci
Devamli Ziyaretci

MesajTarih: Cmt Ekm 12, 2002 5:17 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
He bu arada Aytekin, dediğin yazıları yazmam için boş vakte sahip olmam gerekiyor.Bende yoğun bir çalışma insanı olduğum için sayfada yeterli bir edebiyatta bulunamıyorum.Hem nasıl olsa sizin değerli yazarlarınız var.
SAYGILARRRR
GÜRKAN
Başa dön
Misafir

MesajTarih: Pts Mar 10, 2003 9:11 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
herkese merhaba,şu saate kadar sizin yaşadıgınız o muhteşem yerden haberim yoktu,gerçekten çok güzel bir yer,hayal kadar güzel,şu kış aylarında inanın içim sıcacık oldu,arzu hanım yazınız da edebi olarak çok güzel,insanı anlatılmaz duygular içinde bırakıyor,sanki o anı sizinle yaşamış gibiyim-siz o yazı yazdıgınızda ben ünivertyde yaz okulundaydım ,derslerle boguşuyordum-''ocaklar''diye bir yerin güzel varlıgını görmek çok hoş,umarım birgün ocaklılarla tanışırım ...tüm ocaklılara selamlar...eagles (www.pafuli.net)
Başa dön
Arzu Konuk

MesajTarih: Pts Mar 10, 2003 11:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Merhaba Ocaklar hakkındaki hoş düşüncelerin için teşekkürler. Evet, haklısın, orası gerçekten hayal gibi. Ben de ara sıra günün yoğunluğundan uzaklaşıp, her şeyi bir kenara atıp, galeri bölümündeki fotoğraflardaki yemyeşil dağların, denizin, kumsalın içine dalıp birazcık kayboluyorum. Kısacası yerdeki küçücük bir kır çiçeğinden dağların o yüksek doruklarına kadar küçük geziler yapıyorum o fotoğraflarda. Orada olamasam bile burada yüzüme esen her rüzgar esintisinde burnuma denizin kokusu gelmese bile gözlerimin önünden geçiyor o güzel koy
Hoşgeldin, seni de aramızda görmek isteriz tabii ki.
Başa dön
eagles
Ocaklar com vatandaşı

MesajTarih: Çrş Mar 26, 2003 8:18 pm    Mesaj konusu: merhaba Alıntıyla Cevap Ver
herkese merhaba işte en sonunda kayıt oldum,10 martta yazı yazmışım enson ,ders programı degiştirildigi için,sabah dersin olmadıgından habersiz bölüme gelmiştim,boş boş bir şey yapmamamaktansa,geçiyim p.c labına,bizim forum(pafuli.net)'e girip yazılan yazıları okuyim dedim,tesadüf eseri burayı buldum,ve bugünde kayıt yaptırdım,uzak duramadım anlıyacagınız,çok hoşuma gitti,daha sonra sitenizi ayrıntılı inceleyecegim,ve diger arkadaşlarınızlada tanışıp forumlaşmak isterim,tabi sizide bizim forum(pafuli.net) bekleriz,tüm dostlara selam olsun..sevgiler...
Başa dön
aytekin

MesajTarih: Pts Nis 28, 2003 5:23 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Selam eagles, hosgeldin aramiza. Ne dusunuyorsun Arzu'nun yazisi ve Ocaklar konusunda?
Başa dön
sedef
ADMİN
<b>ADMİN

MesajTarih: Pts Nis 28, 2003 9:34 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Selam Eagles Ocaklar.com'u beğendiysen Ocaklar beldesine bayılacaksın
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Burak
Devamli Ziyaretci
Devamli Ziyaretci

MesajTarih: Sal May 06, 2003 7:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Benden de herkese uzun zaman sonra selamlar... Sanırım beni bikaçınız tanıyosunuz (mesela Aytekin abi gibi, hani sabaha karşı aya ışığında çektiğimiz fotolar, uluslararası sanatçı gibi:) Bu yaz ocaklarada daha fazla zaman geçireceğimi düşünüyodum ama hep yanılıyorum galiba:( neyse hekese çok selamlar bY
Başa dön
Burak
Devamli Ziyaretci
Devamli Ziyaretci

MesajTarih: Sal May 06, 2003 7:50 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Ha bide söylemekten kendimi alamıycam Arzu galiba hepimizin düşünmeden yapmak istediği şeyleri gayet açıkça anlatmış onun için çok teşekkürler. Heralde Ocaklar büyüsünden olacak ki insan kötümser hiçbirşey düşünemiyo küçücük bir koyun yarattığı çok büyük bir sıcaklık paylaşılıyor. Neyse başınızı daha fazla şişirmiyim kendinize iyi bakın sevecenler bY
Başa dön
aytekin

MesajTarih: Sal May 06, 2003 8:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
unutmak mumkun mu
Başa dön
carlito
Bizden Biri
Bizden Biri

MesajTarih: Cum Hzr 27, 2003 11:38 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
gercekten edebiyat kokan sahaser
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Oxford
Ocaklar com vatandaşı

MesajTarih: Pzr Eyl 26, 2004 8:17 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Ocaklari oyle anlatiyorsunuz ki, gormeden asik olmak buymus galiba ve en kisa zamanda kendime bir mekan edinmeye karar verdim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eyç bi..
Misafir

MesajTarih: Prş Eyl 30, 2004 6:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
ellerine sağlık...
Başa dön
gökhan özel
Ocaklar.com Vatandasi
Ocaklar.com Vatandasi

MesajTarih: Cum Ksm 19, 2004 12:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
ocakları öyle güzel anlatmışsınki teşekkürler
Başa dön
ZEYNEP ŞAHİN
Misafir

MesajTarih: Cmt Oca 15, 2005 2:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
ARZU OCAKLARI ÇOK GÜZEL VE ETKİLEYİCİ ANLATMIŞ İNSANI ADETA ORAYA SÜRÜKLÜYOR YAŞADIĞI HERŞEY FAZLASIYLA KAFANIZDA CANLANIYOR BİLMİYORUM YANİ BENİM ÖYLE OLDU...
ERDEK OCAKLARA BENDE HER YAZ GİDİYORUM YAŞAMAYA DEĞER BİR YER...
TEŞEKKÜRLER ARZU
Başa dön
Muri
Misafir

MesajTarih: Çrş Şub 23, 2005 8:01 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
türkiyenin en güzel yerlerinden bir tanesi
Başa dön
TUNAHAN
Misafir

MesajTarih: Çrş May 11, 2005 11:32 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
BENCE ARZU'NUN DEDİGİ SEYLER COK GUZEL HERKESİN BUNLARI YASAMASINI İSTERİM EN KISA ZAMNDA OCAKLAR GELCEM BEKLE BENI ERDEK
Başa dön
Misafir

MesajTarih: Cmt Tem 02, 2005 11:27 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
aytekin demiş ki:
sedef, "Misafir" olarak yazmissin, bizim geleneklerde misafir'uugıyterı #Fade in e uzun cevap yazmak yoktur.
Başa dön
lion54
Misafir

MesajTarih: Cmt Tem 16, 2005 2:18 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
ocakları tanıtacak arzudann başka kimse kalmadı herhalde banane arzu nun duygularından
Başa dön
colombo
Misafir

MesajTarih: Pts Tem 18, 2005 5:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
mükemmelsiniz ya eleştirmeyin memleketimi yakarım haaa ocaklara laf söletmem teşekkürler
Başa dön
sedef
ADMİN
<b>ADMİN

MesajTarih: Pts Tem 18, 2005 6:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
aslan kardeş 2002 de yazılan bir yazıya cevap vermek herhalde iyi birşey olsa gerek.
Başa dön
Ahmet Keskin
Misafir

MesajTarih: Prş Ksm 17, 2005 11:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Bence bosuna tartismayin. herkesin kalitesi belli. Arzu hanim iyi yada kötü bunu elestirmek kimseye düsmez. isteyen okur mutlu olur, istemeyen kafasina göre takilir. Kavga etmeyi çok seviyorsunuz!
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ocaklar.com Forum Ana Sayfası -> Yeni Eklemeler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız