Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Ahmet MEKİN Sanatci

|
Tarih: Cmt Tem 27, 2002 12:57 pm Mesaj konusu: |
|
Merhaba Ben Ocaklara aşık,Ocaklar sevdalısı biri olarak benimde bu konuda söyleyeceklerim var.
Ocaklar sadece deniz kum ve güneşten ibaret değil,orman dağ ağaç ve bütün doğa Ocakların en belirgin özelliği olmalı; sizleri Ocakların doğasına çağırıyorum. Gelin Görüşelim.
|
|
| Başa dön |
|
 |
önder ocaklar com vatandasi sewimli

|
Tarih: Cmt Tem 27, 2002 1:04 pm Mesaj konusu: |
|
slm ahmet abi bende yaklaşık 4 senedir bazen ara ara,bazende devamlı olarak oraya gelmekteyim.yaz tatillerimi o güzel atmosferde geçiriyorum.senide cüneyt abimizin filmlerinden tanıyoruz.babamla muhabbet etmişsiniz bundan 2 hafta önce.küçükçekmecelidir babam.belki hatırlarsın.abi oralara bizdende selam söyle.doyadoya yaşayın o atmosferi.halada antalya ve bodrum sevdalılarına duyuruyorum.yakındaki güzellikleri uzaklarda aramayın.bol güneşler...
|
|
| Başa dön |
|
 |
İbrahim DEMİR Ocaklar.com Filozofu İBRAHİM

Kayıt: 07 Tem 2001 Mesajlar: 1395 Nerden: Ocaklar/Kahve Önü
|
Tarih: Pts Tem 29, 2002 1:14 am Mesaj konusu: |
|
Merhaba ahmet abi hoş geldin aramıza seni ocaklar.com da görmek mutluluk ,ocaklar ı senin kaleminden okumaya devam ederiz herhalde
|
|
| Başa dön |
|
 |
Mezzy Ocaklar.com Vatandasi

|
Tarih: Pts Tem 29, 2002 4:33 pm Mesaj konusu: |
|
Kaılıyorum. Hayatımın en zevkli,en deli dolu,en iyi tatilini yaşadım. Kısmetse bir daha gelcem ağustosta...
|
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

Kayıt: 27 Ağu 2001 Mesajlar: 1561 Nerden: Ocaklar adının geçtiği her yerden!
|
Tarih: Cum Ağu 02, 2002 7:45 am Mesaj konusu: |
|
Ahmet bey sizin eksikiliğiniz zaten belliydi sitede ne zaman katılacaksınız diye merak ediyordum.
Bu kadar değerli insanın arasında yeşilçam'ın aslarından birini görmek gerçekten gurur verici...
Bilmeyenler varsa söyleyeyim Ahmet bey iyi bir aktör olduğu kadar çok iyibir yüzücü |
|
| Başa dön |
|
 |
Robin_Hood Ocaklar com vatandasi Robin_hood

Kayıt: 24 Eyl 2001 Mesajlar: 768 Nerden: Black White Erdek
|
Tarih: Pts Ağu 05, 2002 2:09 am Mesaj konusu: |
|
Ahmet abime merhaba...
Seni görmek, sesini duymak.. gerçekten bizlere onur ve güç verdi. Senin yaşam felsefeni,, duyularını almak bizlerde yaşamak istiyoruz. Sen iyi bir insansın , örnek bir insan...
Hani parmakla gösterilecekler var. Artık güsel ülkemzide onlardan çok az kalanlardan. Sende onlardan birisin...
Selamlar...
Tekrar hoşgeldin...
|
|
| Başa dön |
|
 |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
Tarih: Sal Ağu 06, 2002 1:10 am Mesaj konusu: |
|
Ahmet Abi,
Sitemize uye olmanizdan buyuk bir onur ve gurur duydugumuzu ifade etmeliyim. Ayrica cok anlamli bir mesajda bulundunuz. Cok yakinda sitemize yeni bir sergi ekleyecegiz, bu sergide gecenlerde yaptigimiz doga yuruyusunden resimler olacak. Kapidaginin mavisinin oldugu kadar yesilini de yasamalarini butun ziyaretcilere tavsiye ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
fifa999 Bizden Biri

|
Tarih: Sal Ağu 06, 2002 12:34 pm Mesaj konusu: |
|
| merhaba ahmet abi nasılsın iyisindir inşalah ocaklar dedigin kadar güzel dag ve denizin iç içe oldugu başka bir yer bilbiyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
RESAT DILER Ocaklar.com Kaptanı

Kayıt: 23 Eyl 2001 Mesajlar: 463 Nerden: MINESOTA / AMERIKA
|
Tarih: Çrş Ağu 07, 2002 8:54 pm Mesaj konusu: |
|
merhaba ahmet bey bilmem beni hatirladinmi seninle ocaklarda oturup cay icip muhabetimiz var cok eskiden recep bahar yani pir'in recep herne ise yazilarinla iyi anlatmisin ocaklar yanliz denizi kumu gunesi ile deyil dagi ormani zeytini sebsesi ve bunun gibi niceleri en onemlisi temiz havasibunu iyi bilip korumak lazim selamlar resat |
|
| Başa dön |
|
 |
Onur Cantimur Ocaklar.com Vatandasi Onur

|
Tarih: Pts Ağu 12, 2002 10:41 am Mesaj konusu: |
|
Ahmet Bey, hoşgeldiniz.
Aman sakın çağırmayın dağa, doğaya. Kumsallardaki "hanzoların" oraya da
doluşmasını istemeyiz.
Bir de tek mesajdan sonra sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Heyecanımız boşa gitmesin.
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Ağu 12, 2002 1:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
|
| Başa dön |
|
 |
Mehmet Ocaklar.com Vatandasi Mehmet

|
Tarih: Pts Ağu 12, 2002 6:52 pm Mesaj konusu: |
|
| resimlerin hepsini tek tek inceledim hatta büyük bir kısmını kaydettim resimlerden anladığım kadarıyla harika bir gün geçirmişsiniz görmediğimiz resimler varsa geciktirmeden siteye ekle ki onlarıda yaşayalım kendine iyi bak. |
|
| Başa dön |
|
 |
RESAT DILER Ocaklar.com Kaptanı

Kayıt: 23 Eyl 2001 Mesajlar: 463 Nerden: MINESOTA / AMERIKA
|
Tarih: Pts Ağu 12, 2002 10:19 pm Mesaj konusu: |
|
herkese selamlar aytekin orumceyi iyi yakalamisin
cok guzel resim
tebrikler |
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

Kayıt: 27 Ağu 2001 Mesajlar: 1561 Nerden: Ocaklar adının geçtiği her yerden!
|
Tarih: Prş Ağu 15, 2002 7:54 am Mesaj konusu: |
|
Aytekin yeşille doğaya bu denli hasret kaldığımız İstanbul'da o güzelim resimleri doya doya inceledim...
Sanırım beni gibi bir çok arkadaşımızında masa üstünü süsleyen resimler oldu bunlar...
Benki bu tarz resimleri çekmeye hayran bir insanım yakaladığınız kareler mükemmel..
Benimde gece çelikmiş bir çok fotoğrafım var... Yakamozlar ve köyün farklı yerlerinden şirin kareler onlarıda sana ulaştırmak istiyorum...
Katılamadığım için hala üzüntülüyüm... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Ağu 15, 2002 1:09 pm Mesaj konusu: |
|
ah bide su bulsaydık varya dikenler vız gelirdi bana.
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|