Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Naci Erdem Yeni

|
Tarih: Pts Ağu 23, 2010 12:44 pm Mesaj konusu: Ocaklar beldesi hakkında.. |
|
Ocaklara 2. gelişimizde ilk geldiğimiz 2004 yılına göre önemli ölçüde gelişmeler olduğunu gördük. Özelikle sahil yolunun kumsalın bitimindeki sitelere kadar uzatıldığını gördük, o yolda her gece merkez ile konakladığımız aparta kadar deniz havası eşiliğinde yaptığımız yürüyüşler ailece çok hoşumuza gitti. Ancak bu sahil yoluna paralel olarak hemen bir arkasındaki yol son derece bakımsız, yol çok bozuk ve en önemlisi yaya yolu veya kaldırımı yok.. Va... Apart önünden geçen ve Şa.. Apart yakınlarında yolla birleşen kısımdan bahsediyorum, en azından kaldırım olmalı, lunaparkın sahil yolundan girişi de elden geçebilir, daha düzenli bir giriş yapılabilir.
Sahil yolu yetmez mi ne yapacaksınız arka sokakları dememek gerekli, Ocaklar'ın bu gelişme hızında ilerleyebilmesi için gerekli olduğunu düşünüyorum. Herşeyi yapmak mümkün de hani para dediğinizi duyar gibiyim, haklısınız... ama yapmak gerekli..
Naci Erdem
Balıkesir |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Pts Ağu 23, 2010 6:44 pm Mesaj konusu: |
|
| Eleştirilerinizde haklısınız,çevre yolu inşatıyla birliktr bu yolların bir kısmınıda düzeleceğini umuyoruz. selamlrımızla... |
|
| Başa dön |
|
 |
ilkay Ocaklar.com Vatandasi

|
Tarih: Pts Ağu 23, 2010 9:52 pm Mesaj konusu: |
|
| bizim oralara alt yapi gececekmis bu sene cok sevindim.ilerlemeelr var anlasilan.ama sahilin parsellenmesine cok kiziyorum denize girecek bir yer bulamiyoruz.illaki 10 lira vermemiz gerekir denize girmek icin.nerde gorulmus sey inanilir gibi degil |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|