Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Ender Ocaklar com vatandaşı Ender

|
Tarih: Pzr Hzr 16, 2002 1:13 am Mesaj konusu: |
|
Bugun cumartesi.Erdek,Ocaklar,Narli arasinda gezindim durdum.Dolayisiylada kendimi sanki bir anda oralarda hissettim.Fakat,etrafta arkadaslarimla cay icebilecegim,okey tasi sesinin geldigi cay bahceleri yok.Deniz kokan tatli kumsali yok.Birden kendime geldim ki ben buradayim oralarda degil.
|
|
| Başa dön |
|
 |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
Tarih: Pzr Hzr 16, 2002 2:03 am Mesaj konusu: |
|
Ender selam,
Senin acil olarak bir ucaga atlayip kapidagi'nin yolunu tutma zamanin gelmis. Benim ucak 13 temmuzda kalkiyor. Bir aydan az kaldi. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Hzr 16, 2002 2:24 am Mesaj konusu: |
|
| Merhaba Aytekin.Gercekten gitmeye ve tatil yapmaya cok ihtiyacim var.Gecen hafta esim ve iki kizim Turkiyeye gittiler.Suan Narlidalar.Ben iki ay once suan calistigim firmadan layoff olmustum.Tabi cikarken izin haklarimi hep odediler.Unemployment parasi almadan tekrar geri cagrildim ve permanent olarak yeniden basladim.Suara nefes alacak durumumuz yok ve gercektende tatile ihtiyacim var.Gecen sene ki iki haftalik iznimi Turkiyede kullanmadigim icin simdi pismanim.Senin bir ay sonra gidecek olmana sevindim.Seneye bir aksilik olmazsa insallah gidecegim. |
|
| Başa dön |
|
 |
RESAT DILER Ocaklar.com Kaptanı

Kayıt: 23 Eyl 2001 Mesajlar: 464 Nerden: MINESOTA / AMERIKA
|
Tarih: Pzr Hzr 16, 2002 10:17 am Mesaj konusu: |
|
merhaba hemseriler ve ocaklar&erdek hasretlileri
simdiden randovu seneye yaza ocaklarda bulusalim
yapacagimiz sey yer ve tarih yeterli |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Hzr 16, 2002 4:33 pm Mesaj konusu: |
|
Merhaba Resat,dedigin gibi yer ve zaman kararlastirip seneye bulusabiliriz.Bu konudada oralari bizden daha iyi bilen Aytekin ve diger arkadaslarimizin yardimlarinada ihtiyacimiz olabilir.Zira sen onbes senedir gormedin,ben bes alti senedir gormedim.Buyuk degisiklige ugramis Ocaklarda birde kaybolmak var |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Hzr 16, 2002 4:50 pm Mesaj konusu: |
|
| Gelecek seneye kadar Ocaklar.com'u daha da gelistiririz. Daha ayrintili haritalar ve fotograflar olur. Daha detayli bir rehber olustururuz. Kaybolma sorunun olmaz. Zaten Ocaklar kucuk biryer bulusamama diye birsey olmaz. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Hzr 16, 2002 6:48 pm Mesaj konusu: |
|
Merhaba Aytekin,kaybolma kelimesi sakadan ibaret tabiki.Ama senin ve diger arkadaslarimizin yaptigi calismalarla zaten hic Ocaklara gitmemis bir kisi bile Ocaklar hakkinda genis bilgiye sahip olur kanaatindeyim.Onemli olan,tatile ihtiyaci olan ben seneye kadar saglam kafayi saglam vucutta tutabileyim |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Pzr Hzr 16, 2002 9:10 pm Mesaj konusu: |
|
biz geçen yaz yıldız tepede kaybolduk ayrıntıları ocaklarda anlatırım
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Hzr 16, 2002 10:30 pm Mesaj konusu: |
|
bu bulusmayi ilerde sekillendirip iyi pilanlayip ve tarihini koyar ve tum dis ulkelerde ve turkiye ici ocaklar.com ve erdek.com vatandas ve uyeleri bir araya gelir konusur tanisir ve bir ocaklar & erdek.com gecesi yapar bundan gelen kucuk geliri sozu gecen intirnet evi'nin gelismesi icin kullaniriz.benim fikrim bu konu tum ocaklar.com vatandasi ve uyelerine acik herkez fikrini koysun ilersi icin kolay olur selamlar resat |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Hzr 17, 2002 12:38 am Mesaj konusu: |
|
Mutlaka Resat, cok guzel olur. Burada kurdugumuz dostluklari Ocaklar'da bulusarak'da pekistiririz. Burada tanidigim bu guzel insanlari kisisel olarak da tanimak harika olacak. Resat, gerci biz indianapolis'da da gorusecegiz bu agustos ayinda..
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Hzr 17, 2002 1:00 am Mesaj konusu: |
|
| Goruldugu gibi gercekten guzel fikirler cikiyor.Hem bu sitede yer alan degerli arkadaslar birbirlerini taniyacak hem gelir elde edilecek bu guzel site icin.Tesekkurler Resat fikirin icin. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Hzr 17, 2002 4:16 am Mesaj konusu: |
|
Ender selam, Resat'in bahsettigi konu siteye gelir getirmek icin degil. Ocaklar genclerinin bilgisayar ve internet imkanlarini artirmayi amacliyor. Bu konudaki tartismayi burada izleyebilirsin:
http://www.ocaklar.com/pano/ocaklar_373_3.html
Ilk once basli basina bir bilgisayar odasi acilsin ve bunun giderlerini de bagisla karsilayalim diye dusunduk fakat bunu organize etmenin pek de basit birsey olmadigini anladik. Buyuk cogunluk Ocaklar disinda ve Ocaklar icinden Ocaklar.com'a gelen cok az kisi var(yumurta tavuk hikayesi, bizde Ocaklar'dan cok bilgisayar internet kullanan cikan olsun diye bu ise giristik). Onun yerine okul aile birligini tesvik etmeye karar verdik. Onlar bu calismayi yapacaklar ve bizde sonuna kadar destekleyecegiz. Bu konuda sitemizde yaz icinde bir bolum acarak detaylarini anlatacagiz. (Neler yapilacak, bagis yollari vb.)
Resat, bu konu zaten herkesin bilgisine ve tartismasina acik. Detaylarin tartisildigi tartisma panosu sadece senin de icinde oldugun birkac kisiye acik, boylece herkes dusunduklerini daha rahat bir sekilde soyleyebilsin diye.
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Tem 01, 2002 11:27 pm Mesaj konusu: |
|
Merhabalar.Mesaj atmak icin gene bu basligi sectim.Nedenine gelince suan resmen erime isisina ulastigimi hissediyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Tem 01, 2002 11:33 pm Mesaj konusu: |
|
Yurt disinda ve yurt icinde olan tum arkadaslar merhaba hepinize.Seneye yaz ortalari gibi bir tarihi kararlastirabilirmiyiz tanismak ve guzel bir gece yapmak icin. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Tem 02, 2002 3:16 am Mesaj konusu: |
|
merhaba ender nasilsin canad'da havalar nasil burada biraz isinmaya basladi : bilmem benim buralari biliyormusun minnesota duluth superiyor golunun bati ucunda kaliyor :dil:herne ise sanada merhaba resat |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Tem 02, 2002 3:29 am Mesaj konusu: |
|
| Merhaba Resat.Canadada dun ve bugun cok sicak oldu.Yarinda 36 derece olacakmis.Nem orani yuksek olunca sicak iki katina cikiyor neredeyse.Bugun Canadanin dogum gununu kutluyorlar.Hukumet binasinin onunde muhtesem bir konserler serisi var ama yarin is gunu ve bana cok uzak diye gidemedim.Bulundugum semttede kutlama var ama hic gidesim yok.Zaten konseri evden dinliyorum.Senin bulundugun yeri biliyorum ama hic gitmedim.Simdilik hoscakal. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Tem 02, 2002 1:54 pm Mesaj konusu: |
|
vala kardes ne diyeceyimi bilemiyorum ne' demisler deliye hergun bayram
demekki o; bizim icin gecerli deyil cunku bizler hergun deli deyiliz
mutluluk iyilik kalin saglicakla
resat |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Tem 03, 2002 2:00 am Mesaj konusu: |
|
Merhaba Resat.Turkiyede iken bir cok tatil olarak kullandigimiz gunlerin oldugunu ve bu kadar tatil yapan bir ulkenin olamayacagini dusunurdum.Yalniz olmadigimizi buraya gelince gordum.Fakat genede tatil guzel.Ozelliklede dinlenmeye gercekten ihtiyaci olanlara.Bu arada ikiyuzuncu mesajini kutlarim.Nice yuzluklere saglikla erismen dileklerimle |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Tem 04, 2002 5:12 pm Mesaj konusu: |
|
guzel olmak ne demek ender tatil her zaman harika
bu gun 4.th july amerikanin kurtulus bayrami
herkez hazir bu aksam fisekler patlayacak
neyse selamlar resat |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Tem 05, 2002 2:00 am Mesaj konusu: |
|
Abi ne guzel ya herkesler tatilde yada tatile gitme hazirliklari icinde zannederim birtek ben bu konulardan uzaktayim cok istememe ragmen Saglik olsun.Insallah seneyede ben bu tatil heyecanini yasarim
. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Tem 05, 2002 3:53 am Mesaj konusu: |
|
isallah ender bende ocaklarda olacagim seneye bir araya geliriz kismet olursa |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Ağu 14, 2002 2:10 am Mesaj konusu: |
|
Bu ne sicak boyle yaa
Suan Ocaklarda ve civar beldelerde tatilde olan arkadaslar doyasiya tatilin,denizin tadini cikarin.
Sevgiler. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Ağu 14, 2002 10:59 am Mesaj konusu: |
|
al bendende okadar ender
ender ne var ne yok nasilsin insalah seneye ocaklarda bulusuruz
canadaya selamlar
resat |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Ağu 15, 2002 1:16 am Mesaj konusu: |
|
Merhaba Resat,asiri sicaklardan baska bir olumsuzluk yok.Bu seneyi boyle tatilsiz calisarak geciriyoruz.Seneye insallah bir aksilik cikmazsa solugu Erdek'te alacagiz. Kendine iyi bak,hoscakal. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|