Ocaklar.com Forum Ana Sayfası

AramaArama      Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   Kayıt OlKayıt Ol 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

Malaga Mayis

Ocaklar.com Forum Ana Sayfası -> Yeni Eklemeler Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aytekin
Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

MesajTarih: Cum May 24, 2002 11:05 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Malaga'nin bu gunlerde morali bozuk, evini yiktilar. Bu ayki yazisini gonderdi gecen gun, ancak eklemeye firsat bulabildim:
http://www.ocaklar.com/miyav/2002_5.html

Kendisine iyi sanslar diliyoruz. Her zamanki gibi, yazi ile ilgili goruslerinizi bu konu basligi altinda yazabilirsiniz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
aytekin

MesajTarih: Cum May 24, 2002 11:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
ALINTI:

çekçekten taa köseye kadar plaj oldu, oldu da ne oldu bizim baliklar nerde satilacak herkesin derdi kendine.
[/quote]

Buyuk iskeleye yerinde duruyor degil mi?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sedef
ADMİN
<b>ADMİN

MesajTarih: Cum May 24, 2002 11:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Ne yani bir kediye yermi yok bulsun kendine bir yer belkide kedi sığınma evine gider.İskele beton gibi sapasağlam duruyor.plajı görmenizi isterim Havayi
sahilleri solda sıfır kalır
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Dalgıc
Ocaklar Belediye Personeli
Ocaklar Belediye Personeli

MesajTarih: Çrş Hzr 05, 2002 8:44 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Merhaba Malaga. Bakıyorum yine verip veriştirmişssin.
Ama unutma ki yapılan herşey Ocaklar için. Eskiler yıkıldı ama yenileri yapıldı. Hem senin dediğin gibi yeni çay bahçeleri 200 Metre ileriye değil sadece 50 Metre ileriye yapıldı. Büyük çoğunlıkta yeni yapılan herşeyin çok daha güzel olduğu konusunda hemfikir.
Hem Ocaklar bundan 30 sene evvelki doğal haline kavuştu. Sen merak etme balıkçı Remzi dostun seni evsiz ve balıksız bırakmaz. Bakıyorum iki gün önce yine ispari dolu balık kasasına dalmış birşeyler kemiriyordun.
Bu arada bilgisayar konusuda gündeme çok geldi fakat herşeyin bir anda olması çok zor gerekli şartlar oluştuğunda oda olur merak etme sen. Bu arada sana iyi tatiller kendine iyi bak.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Malaka
Ocaklar.com Kedisi
Ocaklar.com Kedisi

MesajTarih: Çrş Hzr 05, 2002 11:28 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
senmisin memet abi; bak abicim biz kedilerin 200 metre dediğniz yere siz 50 metre diyebilirsiniz adım farkı sonra insanların beğendiği herşeyi benim beğenmem şartmı mesela ben balığı ciğ ve rakısız severim .
kolaysa o isparlileri sen çiğ ye bakalım
bana göre hava hoş ben balığımı taştan çıkarırım.ya güler yüz gösteremeyen esnaf abiler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ocaklar.com Forum Ana Sayfası -> Yeni Eklemeler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız