Tarih: Cum May 24, 2002 11:08 pm Mesaj konusu: |
|
ALINTI:
|
çekçekten taa köseye kadar plaj oldu, oldu da ne oldu bizim baliklar nerde satilacak herkesin derdi kendine.
[/quote]
Buyuk iskeleye yerinde duruyor degil mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Cum May 24, 2002 11:23 pm Mesaj konusu: |
|
Ne yani bir kediye yermi yok bulsun kendine bir yer belkide kedi sığınma evine gider.İskele beton gibi sapasağlam duruyor.plajı görmenizi isterim Havayi
sahilleri solda sıfır kalır |
|
| Başa dön |
|
 |
Dalgıc Ocaklar Belediye Personeli

|
Tarih: Çrş Hzr 05, 2002 8:44 am Mesaj konusu: |
|
Merhaba Malaga. Bakıyorum yine verip veriştirmişssin.
Ama unutma ki yapılan herşey Ocaklar için. Eskiler yıkıldı ama yenileri yapıldı. Hem senin dediğin gibi yeni çay bahçeleri 200 Metre ileriye değil sadece 50 Metre ileriye yapıldı. Büyük çoğunlıkta yeni yapılan herşeyin çok daha güzel olduğu konusunda hemfikir.
Hem Ocaklar bundan 30 sene evvelki doğal haline kavuştu. Sen merak etme balıkçı Remzi dostun seni evsiz ve balıksız bırakmaz. Bakıyorum iki gün önce yine ispari dolu balık kasasına dalmış birşeyler kemiriyordun.
Bu arada bilgisayar konusuda gündeme çok geldi fakat herşeyin bir anda olması çok zor gerekli şartlar oluştuğunda oda olur merak etme sen. Bu arada sana iyi tatiller kendine iyi bak.
|
|
| Başa dön |
|
 |
Malaka Ocaklar.com Kedisi

|
Tarih: Çrş Hzr 05, 2002 11:28 pm Mesaj konusu: |
|
senmisin memet abi; bak abicim biz kedilerin 200 metre dediğniz yere siz 50 metre diyebilirsiniz adım farkı sonra insanların beğendiği herşeyi benim beğenmem şartmı mesela ben balığı ciğ ve rakısız severim .
kolaysa o isparlileri sen çiğ ye bakalım
bana göre hava hoş ben balığımı taştan çıkarırım.ya güler yüz gösteremeyen esnaf abiler |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|