Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
Tarih: Çrş Mar 20, 2002 2:56 am Mesaj konusu: |
|
Ocaklar.com'un esrarengiz kedisi Malaga bugun Mart ayinin kose yazisini gondermis:
Miyav Mart 2002: Hello!
Bu yazi ile ilgili goruslerinizi lutfen buraya ekleyiniz!
----------------------------------------------
Malaga biraz kizmis bu ayki yazisinda. Ocaklar genclerinin bilgisayarlarina/internete kavusmasi icin bir turlu organizasyon tamamlanamadi o nedenle Malaga acmis agzini yummus gozunu
Bu calismayi duymamis olanlar ayrintilari asagidaki yazilardan takip edebilirler:
Su an organizasyona kesin katilanlar:
- Sinan bey en az iki bilgisayar ile yardimci olacak
- Robin_Hood bilgisayarlarin ucuza alinmasi/yapilmasi ve kurulmasi islerinde gonullu olarak yardimci olacak
- Bircok kisi bilgisayar aliminda ve bu yerin isletiminde gerekli olacak maddi destekte bulunacagini belirtti
Belirsiz ve Yardima Ihtiyacimiz olan konular:
- Bilgisayarlarin yerlestirilegi yer. ocaklar lokali konusunda teklifler geldi fakat buranin yoneticileri tarafindan bir kesin taminat alinmadi.
(Bana sorarsaniz burasi olmazsa en guzel yer okul olabilir)
- Bu internet terminallerinin ve para islerinin organizasyonunu yapacak Ocaklar'dan bir gonulluye ihtiyacimiz var. Bu en onemli bolum. Birisinin devamli gelir/gider hesaplarini tutmasi, bilgisayarlarin calisip calismadigini takip etmesi, kullanicilarin esit zaman ve duzenli bir sekilde kullanabilmesini takip etmesi lazim.
Unuttugum birseyler varsa lutfen hatirlatin. Bu cocuklar icin herkesi yardima cagiriyoruz:
http://www.ocaklar.com/minikler/cunku1.html
Benim yapabilecegim birsey yok diye dusunmeyin. Yapabileceginiz bir yardim, fikrinizi ve desteginizi belirterek bu konuyu sicak tutmak olabilir.
[ Bu Mesaj'ı düzenleyen: aytekin 2002-03-19 20:00 ] |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Prş Mar 21, 2002 1:40 am Mesaj konusu: |
|
| Ah malaga ah gene dilin kuyruğunu geçmiş sana ne bilgisayarın mausundan sen kedi olda bi fare tut kolaysa millet istemezmi resimdeki gibi bilgisayarın başında çocuklarının oturmasını... bir gün o da olur. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|