Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
Tarih: Pzr Oca 20, 2002 7:21 pm Mesaj konusu: |
|
Ocaklar.com'un esrarengiz kedisi Malaga bugun Ocak ayinin kose yazisini gondermis.
Miyav Ocak 2001: Malaganın uyanışı!
Bu yazi ile ilgili goruslerinizi lutfen buraya ekleyiniz! |
|
| Başa dön |
|
 |
Robin_Hood Ocaklar com vatandasi Robin_hood

Kayıt: 24 Eyl 2001 Mesajlar: 768 Nerden: Black White Erdek
|
Tarih: Çrş Oca 23, 2002 12:41 am Mesaj konusu: |
|
Birlikte Yaşamak, birlikte dayanışma içinde olabilmek ve sonunda bu birliktelikten çıkan büyük güç...
Sanırım uyanmaya , bir şeylein farkına varmaya başlıyoruz.. Bu ilk olsun ve devamını birlikte getirelim.. Teşekkürler Malaga... Aytekin... Sinan... Reşat... ve tüm Ocakları sevenler... Haydi iş başına
Göreceğiz ki birlikte başarabilmenin zevki bam başka...
Sevgili Başkan Top sende artık..
Hadi hep birlikte gol yapalım....
|
|
| Başa dön |
|
 |
Dalgıc Ocaklar Belediye Personeli

|
Tarih: Çrş Oca 23, 2002 11:15 am Mesaj konusu: |
|
Herkeze Selam. Bakıyorum tüm dostlar herşeyi her ortamı kurmuşlar. Belediye veya Belediye Başkanı olmadanda bu iş halledilir bence. Hem Ocaklar spor kulübünün bir başkanı var vede bu işi halledeceğini yazmış o zaman daha ne bekleniyor ki. Sevgili kedicik Malaga da bu işi halledebilir. Sayın kedicik malaganın klüp lokaline girip girmediğini ve buradaki ortamın buna müsait olup olmadığını burada yazmasınını istiyorum eğer şu anda Ocaklardaysa. Benim size önerim şu. Eğer gerçekten spor lokaline bilgisayar ve internet kurulmak isteniyorsa Sinan Çile ortaya çıkar düşüncesini anlatır daha sonra bankaya bir hesap açılır bu konu ile ilgili olarak. Buna istekli yurt içinden ve yurt dışından tüm dostlar imkanları doğrultusunda ekonomik katkı sağlayarak toplanan para miktarına göre bir, iki, yada üç tane bilgisayar alınabilir. Bu işin organizasyonunu pek ala sevgili kedicik Malaga da yapabilir.
Ocaklarda yaşayan Ocaklar ortamını bilenler biliyorlar ki Belediyemiz çok kısıtlı imkanlarla az sayıda personelle gereğinden fazla bir özveriyle Beldemizi daha iyi yerlere getirmeye çaba sarfetmektedirler.
Son olarak söylemek istediğim madem ki Sinan bilgisayar işini çözeceğini yazmış ve bu kadar istekli ve özverili dostlarımız var bu iş pekala halledilebir. Hadi iş başına sayın Sinan Çile sevgili kedicik Malaka ve diğer tüm dostlar. Bu işide sizin halledecebileceğinize inanıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Çrş Oca 23, 2002 11:57 pm Mesaj konusu: |
|
sevgili dostlar siz kedilere bakmayın boş verin kedileri köpekleri hem bizler onların dilinden anlamayız lokale gelirler içeri bakarlar iki miyav çekerler vede çekip giderler velakin işler öyle değilmiş bu akılsız kedi farelerle 'mause' birbirine karıştırmış sana ne git yat taşın altına el sokmaktan bahsetmiş okudum ve güldüm taşların altında ki ellerin sayısı çok olsaydı dalgıcın eli acırmıydı ben şu an ankaradayım hey sizler ! hesabı açın kişisel dostluklarınızı işletin sömestir tatilinde işi bitirin
başlamak bitirmenin yarısı metin beyin bir sözü vardı hatırlatın bir akşam tavukhanede söz vermişti sayın
başkanımızda ordaydı başkalarıda vardı Necmi,aydın,hasan hoca,vedaha niceleri aslında boşuna konuşuyoruz ocaklar esnafı istese 20 bilgisayar alır
hemde mauseleri ile birlikte... tüm güzellikler ocakları düşünenlerin üzerine doğsun |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|