Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
butando Ocaklar com vatandaşı
|
Tarih: Çrş Oca 16, 2002 10:01 pm Mesaj konusu: |
|
Sevgili arkadaslar,
Resit Mazhar Ertuzun'un onderligindeki bir proje kapsaminda bir tartisma forumu olusturduk
uye olmak icin Kapidagi-subscribe@yahoogroups.com adresine bir mail gondermeniz yeterlidir.
Saygilar
Dr.Bulent Tandogan |
|
| Başa dön |
|
 |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
Tarih: Prş Oca 17, 2002 8:30 pm Mesaj konusu: |
|
Tesekkurler Bulent Bey. Ben katildim, butun Ocaklar.com izleyicilerini de katilmaya davet ediyorum. Tartisma listesi ile ilgili bilgileri buraya kopyaliyorum:
" Bu forum Kapidagi yarimadasi ve cevresinin arkeolojisi,tarihi ve cografyasini arastiran tarihci,arkeolog,amator arastirmacilarin bu calismalara katki saglamak isteyen yerel yonecilerin tartistigi ,fikir alisverisinde bulundugu bir forumdur.
Bu forumun ana hedeflerinden ilki bu tartismalarin isiginda Kyzikos antik kentinin ve cevresindeki diger antik yerlesimlerin Kapidaginin harika dogasiyla birlikte ulkemize yeniden kazandirilmasidir.
Diger hedef Erdek,Bandirma,Marmara ve Avsa Adasi ile Kapidagi yarimadasi köylerinin yakin tarihinin arastirilmasi,geride kalan kultur varliklarinin korunmasi ve varolan turizme yeni olanaklar saglamaktir. " |
|
| Başa dön |
|
 |
Robin_Hood Ocaklar com vatandasi Robin_hood

Kayıt: 24 Eyl 2001 Mesajlar: 768 Nerden: Black White Erdek
|
Tarih: Prş Oca 24, 2002 11:03 pm Mesaj konusu: |
|
Merhaba...
Doktorum http://www.erdek.net sayfamıza da mesajınızı ilave ettik. Sanırım katılımın yoğunluğu hepimizi mutlu eder...
Selamlar...
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|