Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Malaka Ocaklar.com Kedisi

|
Tarih: Pzr Arl 02, 2001 11:39 am Mesaj konusu: |
|
merhaba ben Malaga ben kimmiyim ben bir kediyim,hangi kedimi diye sormayın ocaklar gelen ler beni mutlaka gormüşlerdir genede kendimi biraz tarif ediyim.Ben Emrah ve ahmetin çay bahçesinde yaşarim ,hani keyif aile çay bahçesi dedikleri yer tüylerimin renginden dolayı beşiktaşlıyım, malaga diye çağrıldığımda yanınız gelirim ve kedice ne var diye sorarım.
biraz iriceyim kucağınıza çıkmak isterken bazılarınızı korkutabilirim.Bana bilge,filezof,entelve avantacı diyenler çıkmışsada sonucta ben bir kediyim.size ocaklardaki düzenlemeler, düzensizlikler,densizlikler,ve bunun gibi sadece sizi ilgilendiren konulardan bahsedeceğim.Sana ne, seni ne diye bizim konular ilgilendiriyor diye bazılarınız sormaya başlarsa 'ki hemen başladı,Eee bende sizden geçiniyorum.hadi eyvallah haa unutuyordum Zeytin toplama işi bitmek üzere...kediniz malaga |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Arl 02, 2001 8:36 pm Mesaj konusu: |
|
hoşbulmadım aytek abi nerde bu millet herkes okuyo ama yazmıyo hele ocakların insanı çıkın kahveden biraz başımı dinleyim yazın bakalım ocaklar daha güzel nasıl olur biraz kafa patlatın korkmayın düşünen kafalara
zaralı fikirler üşüşmez ziya paşa başkaları için demiş bunu |
|
| Başa dön |
|
 |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
Tarih: Pzr Arl 02, 2001 9:15 pm Mesaj konusu: |
|
Malaga sen cok bilgic bir kedisin. Kahveden cikip nerede ocaklar.com'a yazi yazacaklar, butun internet cafe'ler kapali kishin. Bence insanlar kahvedeyken, kahvelere internet getirmek lazim.. Baya is yapar kahvecilerden birisi bunu akil edip, internet dosese bir koseye. Sen en iyisi git, iceriye kedi sokan kahveci varsa onun kulagina fisilda bu fikri, belki begenir.
Zeytin donemi bittikten sonra yaza kadar olan zaman icinde ne yapiyor Ocaklar'lilar? Zeytinleri ayiklama/satma falan mi?
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Arl 03, 2001 11:42 pm Mesaj konusu: |
|
| walla abicim zeytin işinden sonra bahçe işleri gelir amma ocaklar lokalinde niye bir bigisayar olmasınki... |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Çrş Arl 05, 2001 11:11 pm Mesaj konusu: |
|
halil hocanın zeytini bitmedimi yazık kedicik aç kalacak
|
|
| Başa dön |
|
 |
PİNTOS Ocaklar.com Köpeği

|
Tarih: Cmt Arl 08, 2001 1:41 pm Mesaj konusu: |
|
Selam malaka
Ben pintos beni Aydın abinin kahvesine girmeye çalışırken görmüşsünüzdür beni.
baktım ki malaka internete girmiş eksik kalırmıyım malakanın karizmasına diyecek yok banden bile popiler kerata
kedi olmasına rağmen güzel bir konu ya el atmış kerata Ocaklarda yaşayan lın kahvelerde sigara dumanı altında kağıt oynalarına bende şahidim abi dediği gibi kahvelere bir bilgisayar olsa insanlar daha yaralı vakiy,t geçirebilirler oysa
Ben bile bunun farkın da yım
Countinue |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Arl 09, 2001 12:31 am Mesaj konusu: |
|
Vay pintoş,hoş geldin be yaav senin katılmanla sayımız
%100 artı.Valla pintoş abicim sen benden yaşlısın sana saygım vardırgel şu bizim eski köy,yeni beldenin sorunlarını gün yüzüne çıkaralım nasılmı? dile getirerek aydın abime söyle oda başkanımıza söylesin (spor kulubünde kağıt oynanmasını zaten bir türlü anlıyamadım )spor kulubüne bir bilgisayar alınması için birilerini uyarsın nolurki alt tarafı
500$ nolucakki 500 dolar orda 1 günde çıkar hatta senin kemik benim balık param bile artar dimi ya hadi öptüm pardon yaladım |
|
| Başa dön |
|
 |
Robin_Hood Ocaklar com vatandasi Robin_hood

Kayıt: 24 Eyl 2001 Mesajlar: 768 Nerden: Black White Erdek
|
Tarih: Çrş Arl 12, 2001 1:17 am Mesaj konusu: |
|
Sizler internet için bilgisayarı gerçekten istiyorsanız yanınızdayım. Bu konuda size bilgisayar alımından sistem kurulumuna kadar destek olmaya hazırım. Sadece bir dost olarak vede Lokalde kullanılmak amacıyla )Sanırım 300 $ civarında bir sistem oluşturabiliriz ...
Selamlar...
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Arl 12, 2001 5:18 pm Mesaj konusu: |
|
Robin onerin bence cok guzel. Tebrik ederim. Bu konuda Ocaklar'da birisi organizasyonu ustlenirse $300'i bulmanin zor olacagini sanmiyorum. Dedigin gibi bu bilgisayar sadece internet icin kullanilmali, herkesin erisimi olmali. Mesela bir randevu defteri gibi birsey olur. Oradan isteyenler kendilerine uygun zamani onceden belirtirler ve herkesin kullanma zamani kisitli olur. Bu tip konulari birisinin organize etmesi lazim. Para'nin toplanmasi icin de bir adres, isim belirtilirse, Ocaklar.com'dan kampanyanin tanitimini yapariz.
|
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Prş Arl 13, 2001 12:10 am Mesaj konusu: |
|
eveet arkadaşlar dalgıç, sinan nerelerdesiniz |
|
| Başa dön |
|
 |
PİNTOS Ocaklar.com Köpeği

|
Tarih: Pzr Arl 16, 2001 1:37 pm Mesaj konusu: |
|
Merhaba Malaka kusura bakma bir arabanın peşine takıldım ve Bandırma'ya kadar koştum adam insaf etmese Bursa'ya kadar gidecektim ucuz yırttım anlayacağın
Bakıyorum da Bilgisayar için gelişmeler hızlanmış çok güzel çok güzel hadi sinan abi göster kendini en büyük ocaklar spor başka büyük yok (amigon olayım abi)ben de bilgisayar için yardım yapmak isterdim ama ne yazık ki Engin abi benim kemiklerime para vermiyor (ağzının tadını bilmiyor canım) ne yapayım
Sayın belediye başkanımızında bu konuya çare bulucağına inancım da sonsuz tabi İnşallah bu yazıları okurda bizim düşünemediğimiz şeyleri ocaklar.com ailesine sunar.
Malaka'cım Bu sorun giderilmezze seninle bir eylem yapalım
Kedi Köpek el ele bilgisayarlı günlere
Bir mendil açıp bekleriz
Hadi Malakacım kal sağlıcak la Çüs
|
|
| Başa dön |
|
 |
RESAT DILER Ocaklar.com Kaptanı

Kayıt: 23 Eyl 2001 Mesajlar: 463 Nerden: MINESOTA / AMERIKA
|
Tarih: Çrş Arl 26, 2001 9:36 am Mesaj konusu: |
|
merhaba robin aytekinin dedigi gibi iyi yapiyorsun
eyer dedigin dibi $300 dollar cizarlarinda sie bir fikrim var ocaklar kulubu orada kampanyaya baslasin
buna genclik ve genclik baskani yardim eder ve umarim
bunu ocaklar esnafi destekler ve bende ocaklarli olarak gerevimi yaparim tahmin ederim benim bu fikrimi tum gurbetteki arkadaslarimiz destekler ve
artan parayla birde pirentir lairiz yanlizca ocaklarda birini bulmamiz lazim bunlari sorumlulugu altina alacak
destegu yonetecek. tekrardan selamlar.RESAT. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Arl 26, 2001 11:34 pm Mesaj konusu: |
|
Evet katiliyorum. Bilgisayari hazirlama kismi olayin ilk yarisi. Bunun kadar onemli olan bilgisayarin iyi bir sekilde idare edilip herkesin ulasimini kolaylastirmak. Bilmeyenlere kullanmayi ogretecek kisiler bulmak, zamanin iyi bir sekilde degerlendirmesi ve herkesin yararlanabilmesini saglamak. Benim tahminim, birinci bilgisayari kurduktan sonra buyuk bir ilginin olacagi ve bilgisayar sayisinin artacagi. Ocaklarin bugunku minikleri boylece dunyaya farkli gozlerle bakabilirler. Gelip odevleri veya ilgileri konusunda arastirma yapabilirler. Bu cagda bir cocuga yapilabilecek en buyuk iyilik ona bilgisayar ve internet saglamak. O nedenle bu konulari organize edebilecek ve devamli ilgilenebilecek birisinin gonullu olmasi lazim.
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Arl 26, 2001 11:36 pm Mesaj konusu: |
|
reşat abi sen buraya gelirken bi tane computer alıp gelsen çokmu pahalı olur
burdan pek çıkmaz millet habire spor lokalinde taş çalıp duruyor sen gelde bizi biraz sars kendimize getir
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Arl 27, 2001 4:36 am Mesaj konusu: |
|
merhaba akilli kedi malaga cok iyi diyorsun burdan computur'u almak kolayda oraya getirmek sebebi cok
birincisi elektirik sorunu o'kolay gumruk onuda halederiz guvenlik onuda belki hallederiz burdan ucarken valiz sayisi hepsini biraraya koyunca cok agir oluyor normal zamanda 2-3 saat'te emliyet cikisi suruyor. ROBIN'in dundugu guzel ona gore hareket edelim
hadi kendine iyi bak uzun yusufa soyle sana bir kefal versi gorusmek uzere |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Arl 27, 2001 10:08 am Mesaj konusu: |
|
merhaba robin sana danisayim eyer burdan conputur getirme imkani olursa ki tahmin etmiyorum orada kullanma imkani olurmu aytekin sen ne dusunuyorsun bu konuda benim dusuncem elimizdeki ile yetinelim rabin senin yazinda butun sitemi dedigin fiyata cikara bilirmisin bir hesab yap ve bize bildir.ve ayrica diyeceyim dalgic isterse bu iste sorumlulugu alabilir
simdiden oradan zeytincilerden esnaflardan genclikten ve ocaklarin onde gelenlerden yardim toplamaya baslasin.bilmiyorum eyer baskafikriniz varsa ona gore.
selamlar.resat |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Arl 27, 2001 4:36 pm Mesaj konusu: |
|
Bence burdan bilgisayar goturmek iyi fikir degil. Turkiye'de aynilari daha iyi fiyatlara var.
Herhangi bir para falan toplanmadan once organizasyonun iyi dusunulup, yapilmasi lazim. O nedenle aceleye gerek yok. Ocaklar'dan bu konu ile gercekten ilgilenebilecek birisinin gonullu olmasini bekliyelim.
Bu fikrin bu kadar ilgi gormesi cok guzel. Aklinla bin yasa malaga.
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Arl 27, 2001 7:00 pm Mesaj konusu: |
|
merhaba aytekin bende ayni duuncedeyi elbette biri cikacak. selamlar |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Arl 27, 2001 11:57 pm Mesaj konusu: |
|
yaw abiler belediyede çalışan Mehmet abi şu işe bi'dalsa ne olur!bakarsın 3adet bilgisayar çıkar nasılmı sıkı durun söylüyorum
1.Belediyenin olanaklarından
2.ocaklar spor piyangolarından
3.burdaki esnaf abilerden (robin hood robinilğini birazcık gösterecek sharwood ormanı yerine ocaklarla yetinecek )
hadi dalgıç abi bir dal bakalım iş başa düştü bende miyavlıyorum amma kimse anlamıyor kalın sağlıcakla... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Arl 28, 2001 7:01 pm Mesaj konusu: |
|
MERHABA OCAKLAR KEDISI DALGICI DESTEKLIYORUM FAKAT
DIYER ARKADASLARIMIZ NE DIUECEKLER AYRICA
SIMDILIK 1 COMPUTUR YETERLI SANNEDIYORUM DIYERDERINI SONRA HALLEDERIZ HOSCA KALIN RESAT |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Arl 28, 2001 8:38 pm Mesaj konusu: |
|
malaga her zaman bizden ilerde.. bir 1'i hayal ederken o 3'u gordu. ocaklar lokalinde ne kadar yer var bilmiyorum ama malaganin bir bildigi vardir.
Ayrica bunlarin yaninda ocaklar.com'dan da mutlaka yardim yapacaklar insanlar cikacaktir, emin olun. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt Arl 29, 2001 12:39 am Mesaj konusu: |
|
miyyaaaaawwuuum!!! koca ocaklarda yer bulamazlarsa bende balık olayım yaza kadar kocaman pastahane emirlerinde geçen gün kapı aralığından şöyle bir baktim benim gibi 1000 kedi sığar
yeterki istesinler haa sahi istiyorlarmı
bak bu hiç aklımıza gelmemişti hey pintoş sen oralardan buralara gaz versene |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt Arl 29, 2001 8:09 pm Mesaj konusu: |
|
merhaba malaga dedigine gore orada senin gibi 1000 tana var diyorsun soule onlara saklanmasinlar ortaya yikip kendilerini gostersinler.senin onerin dalgictan bir ses yok onan ne son yaklasik iki aydir duymuyoruz
ne oldu zettinlikte'mi kayboldu. serlamlar ve en guzel biliklar senin ve kapi araliginda gordugun kedilerin olsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
sinancile Ocaklar com vatandaşı
|
Tarih: Sal Oca 08, 2002 9:00 pm Mesaj konusu: |
|
| selam malaga ve dier arkadaslar bu internet olayini bu kadar ustune gitmaniz benide sevindirdi gerci mesajlarinizi gec okudum ama bu konuda size ve dier arkadaslara yardimci olcaim elimdeki imkanlar az gerciama en yakin zamanda en az iki bilgisayarla yardimci olacaim yani anliyacainiz bundan sonra ocaklar spor kulubunde bie bilgisayariniz olacak |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Oca 08, 2002 11:04 pm Mesaj konusu: |
|
Çok teşşekür ederim sinan abi sayende benbe internet girmek için sağa sola gitmeyeceğim.en kısa zamanda bekliyorum.
kediniz malaga |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Oca 11, 2002 8:16 am Mesaj konusu: |
|
merhaba sinan bey ocaklar supor'a bilgisayar alacagina
gercekten sevindim simdiden kutlarim .
simdiden hayirli olsun derim resat |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Oca 15, 2002 2:15 am Mesaj konusu: |
|
merhaba ne oldu herkez kabuguna'mi cekildi senki firtina oncesi sessizlik nerde herkez zeytinliktemi
kaldi. yav hareketlenin biraz nerde hareket orada bereket.HELOOOOOOOOOOO DALGIC MALAGA PINTOS VE DIYERLERI.ocaklar.com vatandas;ari nerdesiniz.kendinizi gosterin biraz.
|
|
| Başa dön |
|
 |
Robin_Hood Ocaklar com vatandasi Robin_hood

Kayıt: 24 Eyl 2001 Mesajlar: 768 Nerden: Black White Erdek
|
Tarih: Çrş Oca 23, 2002 12:26 am Mesaj konusu: |
|
Selam Ocaklar...
Gelişmeler güzel. Bakın birlikte düşünmeye başlayınca ne güsel düşünceler çıkıyor. Bu konuda şunlar yapılabilir.
1- Reşat ne zaman geleceksin bilmiyorum ama gelişin kısa bir zamanda ise ordan bir kaç önemli parça getirilebilir. böylelikle maliyet düşürülebilir. en azından , Mainborad, Cpu ,Hdd, S-Dram , Ekran Kartı ve CD-Rom .... ( Hahahahahh zaten geriye ne kaldı ki )
Böylelikle geriye kasa, floppy, monitör, ıvır veed zıvır kalır....
2-Eğitim işine gelince ; Bigisayar kurulumu ve eğitimi için oraya gelirim . 1 gün bunun için yeterli. Dün akşam ordaydım gene ))
3-Başka bir öneri ... Bilgisayar konusunda orada sponsor olacak kimse yok mu.. Mesela otellerden .. işyerlerinden .. yada ilişkilerin iyi olduğu büyük firmalardan. Onlara da bi jest olur. Sitemizde reklamını yaparız mesela.... Bak bu güzel fikir aslında.. Müşteri bulunsun ... reklam karşılığıında pc alsın )
4- Sevgili Başkan ve Meclis üyerleri ... bunu ortaklaşa yapabilirler..... Kişi başı 50 $ verseler biter bu iş..
5- Ocaklar spor olarak kermes türü yada çekiliş türü bir organizasyon.... Hediyeler firmalardan karşılanarak maliyetsiz bi çekiliş.. gelirde bilgisayara gider. ...
6- Banka soyalım.... yıllardır herkes yapıyo bi iş olmuyo bizde yapalım... Hatta çete kuralım ne dersiniz...
Sevgiyle....
|
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Prş Oca 24, 2002 12:03 am Mesaj konusu: |
|
banka soymak güzel fikir ankarada göz bankası var sonra kan bankası var birde şey vardi neydi hah hatırladım mangırbank vardı nee o daha önce soyuldumu tüh beeee.
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Oca 29, 2002 3:19 pm Mesaj konusu: |
|
HERSEY COK GUZEL FAKAT BANKALARDA PARA KALMAMIS SIMDI
NE YAPACAGIZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
SELAM HILMI BEY VALA BU IPIN UCUNU IYI TUTALIM YOKSA
BILGISAYAR ISI SUYA DUSECEK.
AYNI ZANANDA OCAKLARDAN SELAMLAR.RESAT
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Oca 30, 2002 12:39 am Mesaj konusu: |
|
Hoş geldin reşat abi sahilde beni görmüşsündür
dilimde tüy bitmedik yer kalmadı sen bana yardım ette bu işi tamamlıyalım bu iş tek sinan abiyle olmaz |
|
| Başa dön |
|