Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
veli.balci Yeni

|
Tarih: Cmt May 28, 2005 11:04 am Mesaj konusu: ocakları sevenlere |
|
| gezdünyayı gör ocakları denizi ve doğayıseven herkezin görmes gereken yer ocaklar sevgili okurlar inanın yaz ocaklarda çokgüzel ben veli balcı aslen ocaklardanım ve ocakları çok seviyorum istanbulda ikametettiğimiçin sadece yaztatilinde gidebiliyorum ocaklar özlemimi ocaklar.comda gideriyorum busiteyi kuranlara çok teşekkürederim ocakları sevenler mesajlarınızı bekliyorum VELİ BLCI |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Cmt May 28, 2005 12:43 pm Mesaj konusu: |
|
| ria ederiz.amacımız Ocakları Dünyaya tanıtmak.geldiğinde görüşmek dileği ile... |
|
| Başa dön |
|
 |
Mc_ChaRTy Ocaklar.com Vatandasi

|
Tarih: Pzr May 29, 2005 3:25 pm Mesaj konusu: |
|
| hilmi abi ne mutevazisin yaa abi yazın seni gorebilirmiyiz mustafa pulatı tanıyo musun ben onun yegeniyim..... |
|
| Başa dön |
|
 |
Sabriye Ocaklar com Ablası sabriye

|
Tarih: Pts May 30, 2005 7:02 am Mesaj konusu: Ocaklari sevenlere |
|
OCAKLAR kanimda var..Rahmatli annem Ocaklarda dogmus.14 yasinda Ankarada babamla evlenmis.21 yasima kadar hayatim Ankarada yaz tatillerim Ocaklarda gecti ve bu yasima kadar annemden dinledigim ve yasadigim anilarla kendimi daha cok Ocaklarli hissediyorum.
Ne kadar degissede(olumlu,olumsuz) benim icin hic bir sey fark etmiyor.Ilk goz agrimAyak bastigim an icime bir rahatlik cokuyor,emniyette hissediyorum ve Ocaklarim diyorum.Sanki tapusu bana aitmis gibi...Bu hissi dunyanin hic bir yerinde hissedemiyorum inaninki...Daha fazla uzatmayim.GALIBA BEN ASIGIM OCAKLARA!!!!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts May 30, 2005 7:02 am Mesaj konusu: Ocaklari sevenlere |
|
OCAKLAR kanimda var..Rahmatli annem Ocaklarda dogmus.14 yasinda Ankarada babamla evlenmis.21 yasima kadar hayatim Ankarada yaz tatillerim Ocaklarda gecti ve bu yasima kadar annemden dinledigim ve yasadigim anilarla kendimi daha cok Ocaklarli hissediyorum.
Ne kadar degissede(olumlu,olumsuz) benim icin hic bir sey fark etmiyor.Ilk goz agrimAyak bastigim an icime bir rahatlik cokuyor,emniyette hissediyorum ve Ocaklarim diyorum.Sanki tapusu bana aitmis gibi...Bu hissi dunyanin hic bir yerinde hissedemiyorum inaninki...Daha fazla uzatmayim.GALIBA BEN ASIGIM OCAKLARA!!!!!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Ergin Ocaklar.com vatandaşı ergin

|
Tarih: Pts May 30, 2005 11:08 am Mesaj konusu: |
|
| Hosgeldin veli abi aytaca selamlar kendinize iyi bakin görüsmek dilegiyle |
|
| Başa dön |
|
 |
Mc_ChaRTy Ocaklar.com Vatandasi

|
Tarih: Pts May 30, 2005 8:52 pm Mesaj konusu: |
|
| bnde butun hayatım boyunca yazın ocaklardaoldum hayatımın 1/4ü ocaklarda gecti ama ne gusel bi duyguu.... |
|
| Başa dön |
|
 |
mudman Ocaklar.com Vatandasi

Kayıt: 16 Eyl 2003 Mesajlar: 1212 Nerden: Ocaklar and pendik and magma
|
Tarih: Çrş Hzr 01, 2005 8:13 am Mesaj konusu: |
|
benim annemde ocaklardan!!! sülalenin yarısı orada!!! dogdugumdan beri her yaz mutlak gitmisimdir!!! ve en çok sevdigim yer!! ileride oraya yerlesecem allah nasip ederse!!!  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Hzr 02, 2005 4:52 am Mesaj konusu: Ocaklari sevenlere |
|
| Tahmin edebiliyormusunuz? Hepimizin ellerinde bastonlarla Ocaklarda tur atiyoruz!!!Bu gunleri yadediyoruz. Allahtan yollari tamir ettiler,yoksa....SLM |
|
| Başa dön |
|
 |
mudman Ocaklar.com Vatandasi

Kayıt: 16 Eyl 2003 Mesajlar: 1212 Nerden: Ocaklar and pendik and magma
|
Tarih: Prş Hzr 02, 2005 8:47 am Mesaj konusu: |
|
| hoş bir görüntü olurdu herhalde? bir yanda da torunlar!!! güzel olurdu vallah!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
kumsall Ocaklar.com Vatandasi

|
Tarih: Cum Hzr 03, 2005 1:14 pm Mesaj konusu: |
|
| Bu ocaklar sevdası nesilden nesile gider....Tabibu oğal güzelliği bozulmaz ise.. |
|
| Başa dön |
|
 |
panjurcu Devamli Ziyaretci

|
Tarih: Pzr Hzr 05, 2005 11:04 pm Mesaj konusu: |
|
boş verin bastonu torunu torbayı vakit varken eylenin tepinin hoplayın zıplayın.biz hareketlensin diye bakıyoruz buraları çık çık çık  |
|
| Başa dön |
|
 |
tufanakyol Devamli Ziyaretci

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|