Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Nevzat Ocaklar.com Vatandasi Nevzat

|
Tarih: Çrş Ağu 25, 2004 10:36 am Mesaj konusu: HAYAL PROJELERİ |
|
"İnsan hayal ettiği müddetçe yaşar."
1-KESE TEPEYE TELEFERİK HATTI:Bu proje gerçekleştiği takdirde,Kese Tepeden kuş bakışı çevre izlenebilir.Dağ turizmi başlar.Böylece turizm olayı daha uzun süreye yayılırDağın zirvesinde bol oksijen depolanır.
2-KAPIDAĞI ÇEVRESİ RAYLI ULAŞIM AĞI:Bandırma'dan başlayacak raylı ulaşım ağı-Tatlısu istikametinden devam ederek köyleri sırasıyla ziyaret edip,diğer taraftan,yani Erdek istikametinden tekrar Bandırma'ya bağlanacak.Bu sistem iki yönlü de düşünülebilinir.Hızlı tren olmayacak doğal olarak.Gezi treni şeklinde olacak.Tren yolu Kapıdağının yamaçlarında,yemyeşil zeytinlikler,makilikler ve ormanlık alanlardan geçecek.
NOT:Bu konulardaki tepkileri merak ediyorum.
Nevzat Hoca'nın Hayal Projeleri(Taklitlerinden sakınınız)-2004
En son Nevzat tarafından Cum Ağu 27, 2004 9:26 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Çrş Ağu 25, 2004 12:55 pm Mesaj konusu: |
|
| bilet kaç kuruş olacak önlerden iki tane ayırsak... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Ağu 25, 2004 2:40 pm Mesaj konusu: |
|
| BİLETLER EURO OLACAK.OCAKLAR.COM.YÖNETİCİLERİNDEN PARA ALMAZLAR HERHALDE. |
|
| Başa dön |
|
 |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
Tarih: Çrş Ağu 25, 2004 4:55 pm Mesaj konusu: |
|
ben ne dag evi gormek istiyorum nede teleferik, ocaklar'da bir tarafa bakarken deniz otekine bakarken yesil bozulmamis bir dag gormeye devam etmek istiyorum. milliyet yazarinin dedigi gibi Bodrum'un 30-40 yil onceki halini bozmayalim.
doga yuruyusleri icin patika haritalarinin cikarilmasi yeterli olur sanirim, isteyen icin daga cikmak 10 dakikalik yol zaten.
belki patika haritasi yapilmasi isini ocaklar.com olarak organize edebiliriz, ne dersiniz, mumkun mu? |
|
| Başa dön |
|
 |
squall Ocaklar.com Vatandasi

|
Tarih: Çrş Ağu 25, 2004 11:20 pm Mesaj konusu: |
|
| aytekin demiş ki: |
| belki patika haritasi yapilmasi isini ocaklar.com olarak organize edebiliriz, ne dersiniz, mumkun mu? |
bu yaz ocaklarda yaptigim doga yuruyuslerinde benimde aklima bu fikir gelmisti. ozellikle dag bisikleti ve trekking icin cok guzel parkurlar var. zorluk derecelerine gore bu parkurlar tespit edilebilir. bence doga sporlariyla ilgili bir calisma yapilirsa turizme bayagi bir katkisi olur dusuncesindeyim. ocaklarin ozellikle istanbula ulasim kolayligi sebebiyle doga sporuyla ugrasanlar ocaklara gelecektir tabi bu konuda duzgun bir calisma yapilirsa. erdekte bir kac yildan beri triathlon yarislari yapiliyor eger ocaklar doga sporlariyla ilgili bir calisma yaparsa alternatif yarislar duzenlenebilir. zamanla ocaklar bir doga sporlari merkezi olabilir.
yurtdisinda ozellikle amerikanin hemen hemen butun dogal parklarinda her turlu doga sporu icin degisik zorluk seviyelerinde parkurlar mevcuttur(benim yasadigim sehirde de bu parklardan bir tane var tiklayin ).parkurdaki isaretleme sayesinde sporcu yonunu kolayca bulabilir ayrica belirli araliklarla bilgilendirici tabelalarla katedilen mesafe yukseklik gibi bilgiler yazilabilir.
ocaklarin dogasindan yaralanmanin vakit geldide geciyor. yurtdisinda adamlar iki agaci yanyana gorunce hemen etrafini cevirip park yapiyorlar ocaklarda ise kocaman bir orman var.
bu harita isi teknik olarak nasil yapilir bir arastirmak lazim. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Ağu 26, 2004 12:03 am Mesaj konusu: |
|
benim de burada devamli gittigim birkac park var, dedigin gibi hepsinin haritalari, patikalarinda ok isaretleri, arada bir kontrol eden bekcileri, kaybolmalari onlemek icin ziyaretci imza defterleri var.
harita yapmak profesyonel bir is, biz duzgun birsey yapamayiz herhalde ama en azindan bir patika listesi yapabiliriz, siteye kabataslak haritalarini, resimlerini koyabiliriz. arda-ozdeniz'lerin gurup baya bir gezmisler, gecenlerde uzun uzun anlattilar gittikleri yerleri, herkes kendi bildiklerini anlatsa yararli bir liste yapilabilir. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Ağu 26, 2004 10:25 am Mesaj konusu: |
|
Patika rumcadan gelme bir sözcük olabilir.Keçiyolu anlamında kullanılıyor.Eskiden yani 1950-1960'lı yıllarda ocaklar'da da keçi sürüleri vardı.Bunlar ormanda patikaları oluşturuyordu.Oysa şimdi o eski patikalar hep kayboldu.Ormanlaştı.
Ben dağ evleri yapılsın demedim.Sadece teleferik dağın zirvesine çıkmak için kullanılsın diye düşündüm.Seyirlik bir bakıma. Gezi treni hakkında ne düşünüyorsunuz? |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Ağu 26, 2004 3:31 pm Mesaj konusu: |
|
simdi hazar.com ingilizce turkce sozlugunden baktim, trail'in karsiligi "İZ; YOL; PATİKA" olarak geciyor, keciyolu sozluklerden bile kalkmis anlasilan.
gezi treni guzel bir fikir. benim de bir fikrim var, fransa'da oldugu gibi kapidagini tamamen gezen bisiklet turnuvalari/yarismalari duzenlensin. cok zorlu (yokuslar) bir o kadar da guzel (devamli deniz kenarindan gidiyorsun) olur. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Ağu 27, 2004 9:42 am Mesaj konusu: |
|
Bisiklet turnuvası eklenebilir bu projelere.Asfalt yol Turanlı Köyüne kadar devam ediyor.Sanırım yakın zamanda tüm kapıdağı asfalt yolla çevrelenecek.
PROJE-3
TUMBA TEPEYE ÇOK GÖRKEMLİ BAYRAK DİREĞİ DİKİLSİN.ETRAFINA DA KÜLTÜR TESİSLERİ.GECELERİ BURADAN BÜTÜN ERDEK VE OCAKLAR KÖRFEZİ NE GÜZEL SEYREDİLİR.BURAYA NASIL MI ÇIKILACAK?YÜRÜYEN YOL YA DA MERDİVEN YAPILIR. |
|
| Başa dön |
|
 |
DiLA Ocaklar.com Vatandasi Dila

|
Tarih: Cum Ağu 27, 2004 10:24 am Mesaj konusu: |
|
| Ya bu projeler çok iyi ama hayal olarak mı?kalacak yani bunlar gerçekten Hayal projeleri mi? |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Ağu 27, 2004 2:54 pm Mesaj konusu: |
|
| AY'A GİTMEK DE BİR ZAMANLAR HAYALDİ. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Ağu 27, 2004 6:25 pm Mesaj konusu: |
|
Bakarsin o zamana kadar ucan arabalar yapilir, birde cikmak icin yuruyen merdivene gerek kalmaz.
Benim en buyuk hayalim isinlanma cihazini icadi. Boylece iste oglen aralarinda Ocaklar'a gelip denize girip kumpir yerken biraz da guneslenebilirim.  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Ağu 31, 2004 8:14 am Mesaj konusu: |
|
Işınlama cihazının laboratuvar deneyleri başarıyla sonuçlandı.Uzay yılıyla yakında piyasaya düşebilir.
Not:Patikan'nın anlamı:TÜRK DİL KURUMU-TÜRKÇE SÖZLÜK-Patika:Keçiyolu,çoban çığırı.
HAYAL PROJESİ-4:oCAKLAR VE ERDEK'DE ,(1639 YILINDA BU BÖLGEYİ ZİYARET EDEN EVLİYA ÇELEBİ'NİN SÖZÜNÜ ETTİĞİ) ŞARAPLIK ÜZÜM BAĞ YETİŞTİRİCİLİĞİNİ CANLANDIRIP,TEKRAR O MEŞE ŞARAP FIÇILARI İÇİNDE DİNLENDİRİLEN ŞARAP VE KONYAK ÜRETİLMESİ.bU AYNI ZAMANDA ZEYTİN-TURİZM'E SEÇENEK GELİR KAYNAĞI SAĞLAR BÖLGEMİZE. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Ağu 31, 2004 8:26 am Mesaj konusu: |
|
O zaman hayaller gerçek olsun diyelim  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Ağu 31, 2004 2:36 pm Mesaj konusu: |
|
| akdeniz ulkelerine bakin, fransa, italya, ispanya, portekiz hepsi sarap denilince akla gelen ilk ulkelerden, yunanistan da su anda buyuk bir tanitim girisimi icinde. bizim kulturde pek olmadigi icin sarap deyip gecmeyin, cok buyuk bir pazar, benim oturdugum kasabada rahat 10 tane sadece sarap satan dukkan vardir, yuzlerce cesit dunyanin her yerinden saraplar gormek mumkun. |
|
| Başa dön |
|
 |
anabelll Ocaklar.com Vatandasi Anabell

|
Tarih: Çrş Eyl 01, 2004 6:19 pm Mesaj konusu: |
|
| bişiy dicem, ocaklar kumu çok kirlendi. bence kumsala adım başı çöp kutusu şart. ayağıma batan şişelerden bıktım. olası mümkün bir hayal heralde. bi de bir gün belirlense de , tüm ocaklar sahilini didik didik temizlesek... ben gönüllüyüm. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Eyl 02, 2004 8:10 am Mesaj konusu: |
|
Bende varım Anabel iyi fikir  |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Prş Eyl 02, 2004 8:14 am Mesaj konusu: |
|
| gelecek yaz,hep beraber,tertemiz bir ocaklar hayal edelim. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Eyl 02, 2004 10:06 am Mesaj konusu: |
|
Ne güzel.Bu kadar insanın saatlerce zamanını geçirdiği alan olan kumsal gerçekten de temiz tutulmuyor.Hijyen kültürüne bağlı bir durum.Bu konuda, bir çok turistik belediye kampanyalar düzenliyor.Ocaklarda da neden olmasın.
HAYAL PROJESİ-5:FERMAN BUYURULUR.BUNDAN BÖYLE;PLAJ,ÇAY BAHÇESİ GİBİ AİLECE GİDİLEN YERLERDE SİGARA İÇİLMEYE. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Eyl 02, 2004 10:18 am Mesaj konusu: |
|
| Evet size sonuna kadar katılıyorum sigara başlı başına bir kirlilik unsuru sahilde adım attığım her yerde kumdan çok kumların içine gömülmüş sigaralar vardı ve hiç hoş bir görüntü sergilemiyordu bence sahilde sigara içilmesin buna bir çözüm bulunmalı...Yardımlarımla her zaman yanınızdayım ve eminim benimle birlikte tüm ocaklar.com duyarlı olacak temizlik çalışması için değerlerimizi kaybetmeyelim arkadaşlar eğer birlik olursak tüm zorlukların ve olumsuzlukların üstesinden gelebiliriz yeterki isteyelim. |
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

Kayıt: 27 Ağu 2001 Mesajlar: 1567 Nerden: Ocaklar adının geçtiği her yerden!
|
Tarih: Cum Eyl 03, 2004 8:20 am Mesaj konusu: |
|
Bu konuyu açtığın için teşekkür ederim anabell!
Bende bununla ilgili birkaç fikir türetmiştim oradayken...
Kumsal boyu bir çok şemsiye ve şezlong kiralayan çay bahçeleri ve işletmeler var. Şemsiyelerin paralarını almayı biliyorlar herbiri en fazla 20 metrelik bir alana sahip çıkıyo, her sabah sadece bir tırmıkla şu parasını aldıkları şemsiyelerin olduğu yerleri temizleseler ya!
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Eyl 03, 2004 8:27 am Mesaj konusu: |
|
İnsanların sadece kafası bu işlerde ticarete çalışıyor nasıl kolay yoldan para kazanırım hesabı ama parayı alıp arkalarını dönüp gidiyorlar  |
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

|
Tarih: Cum Eyl 03, 2004 9:40 am Mesaj konusu: |
|
Bunu yapan 2-3 işletme olsa adları daha fazla anılacak sadece şemsiyelerini kullanmakla kalmayacak tostlarını ve çaylarını insanlar daha huzurlu tüketecekler ve dolayısıyla daha fazla para kazanacaklardır.
Tabi bunu sadece bilinçli tüketici için söylüyorum.  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Eyl 03, 2004 10:40 pm Mesaj konusu: |
|
bence en buyuk hayali proje bir pazar gunu ocaklar plajinda sessiz sakin bir sekilde guneslenmek, yuzmek yada taciz edilmeden yurumek olurdu heralde.
artik o gunleri gururmuyuz bilemem.
not: eskiden bu hayal degildi. incin top oynardi ocaklar sahilinde inekler gezerdi sahilde. cit cikmazdi sizde denizin ve kumun tadini cikartirdiniz hergun pazar dahil. ah nerde o gunler. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Eyl 03, 2004 10:53 pm Mesaj konusu: |
|
diger bir hayali projede
kurulacak bir webcam sistemi ile ocaklari her dakika izlemek olurdu heralde.
ama bu gerceklesmeyecek bir hayal degil sanirim. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Eyl 06, 2004 9:36 am Mesaj konusu: |
|
| squall demiş ki: |
bence en buyuk hayali proje bir pazar gunu ocaklar plajinda sessiz sakin bir sekilde guneslenmek, yuzmek yada taciz edilmeden yurumek olurdu heralde. |
Bu dediğin olayın ocaklarda olduğunu hiç düşünmüyorum orda kimse böyle şeyler yapamaz çok köttüüüü  |
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

|
Tarih: Pts Eyl 06, 2004 9:47 am Mesaj konusu: |
|
Oldu bırakalım işi güçü Ocaklar'a online bağlanalım dimi!
Kim çalışacak sonra!
Performans olacak 0,05 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Eyl 06, 2004 2:23 pm Mesaj konusu: |
|
| HAYAL PROJESİ-6:OCAKLAR İLKÖĞRETİM OKULUNUN İSMİNİN "OCAKLAR AHMET GÜRGEN İLKÖĞRETİM OKULU"OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİ. |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Sal Eyl 07, 2004 12:15 pm Mesaj konusu: |
|
| yeniler Ahmet GÜRGEN i tanımıyorlar,eskiler zaten unutmuş.... |
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

|
Tarih: Sal Eyl 07, 2004 12:36 pm Mesaj konusu: |
|
Bize Ahmet Gürgen'den bahsedermisin Hilmi abi
Hala orada tanımadığım insanlar kalmış... Ocaklardaki ilk öğretmen olabilirmi? |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

|
Tarih: Sal Eyl 07, 2004 3:34 pm Mesaj konusu: |
|
Saygıyla anıyorum.
Ocaklar'ın herşeyi Ahmet Hoca imiş  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Eyl 09, 2004 9:51 am Mesaj konusu: |
|
HAYAL PROJESİ-7:MARMARA-AVŞA YÜKSEK GERİLİM HATTI DAĞIN YAMAÇLARINA ÇEKİLMELİDİR.
NARLI YOLUNUN GÜZERGAHI-KÖŞEDEN-DUTLUK- TURLUK DERE VE PİRSEKANIN BİRAZ AŞAĞI TARAFINDAN TURANLI(FATİA)YOLUNA BAĞLANMALIDIR.BÖYLECE YAZLIKLARDAKİ TRAFİK DAĞIN YAMAÇLARINA ÇEKİLMİŞ OLUR. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Eyl 24, 2004 1:05 pm Mesaj konusu: |
|
| HAYAL PROJESİ-8:KARABURUN-SIÇANTAŞI-KİRMİDARNİSA KIYISINI İZLEYEREK ÇUĞRA-ERDEK SAHİL YOLUNUN AÇILMASI.BURASI GECELERİ YÜRÜYÜŞ İÇİN DE İDEAL BİR SEÇENEK OLUŞTURUR. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Eyl 26, 2004 4:44 pm Mesaj konusu: |
|
bir diğer hayal projesi...
geçen gün müziğimi açmış ocakları düşünüyordum. ve o kadar güzel bir hayal kurdum ki... kumsalda çok güzel rengarenk şezlonglar konulmuş, her birinin şemsiyesinde çöp kutusu(daha önce de söylemiştim) ve demirini çevreleyen tahta bir sehba vardı. ( göze hitap ediyor ama ayrıntılar önemlidir)
denizde bir voleybol filesi vardı. kumsalın kenarında rengarenk dolambaçlı kaydıraklar vardı çocuklar için. sonu denizin kıyısında bitiyordu. kumsalda ara ara puf puf kocaman minderler vardı( bizim bodrumdan ne eksiğimiz var ) ve en çok hoşuma giden fikir de açıklarda ara ara (ne deniyor tam olarak bilmiyorum ama) açılanların dinlenmesi, ve arada güneşin batışını izlemek için dubalar vardı. offf, çok iyi olurdu. cafeden oraya içecek servisi de vardı ( bu biraz abartı oldu ama) öyle işte. olmayacak bişey değil di mi?? |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Pts Eyl 27, 2004 12:28 am Mesaj konusu: |
|
| veleybol filesi denizdemi yoksa sahildemi ... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Eyl 27, 2004 1:49 pm Mesaj konusu: |
|
öZELLİKLE DENİZİN ORTASINDA ,AÇILANLARIN DİNLENMESİ İÇİN DUBALAR,(YÜZEN PLATFORMLAR) BENİM PROJELERİME EKLENEBİLİR.Yalnız tüm bu hayallerin yanına bir can kurtaran da eklemek gerekir gibime geliyor.
En son Nevzat tarafından Sal Eyl 28, 2004 8:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Eyl 27, 2004 1:55 pm Mesaj konusu: |
|
| file denizde olcak. tutar mı sizce? cankurtaran da çok iyi fikir. |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Pts Eyl 27, 2004 10:33 pm Mesaj konusu: |
|
| pekiiiii tamam bütün bu projelerin gerçekleştğini varsayarsak ....oxcaklar ne olacak yani ocaklardan geriye ne kalacak... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Eyl 28, 2004 8:48 am Mesaj konusu: |
|
| HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Eyl 28, 2004 9:21 am Mesaj konusu: |
|
HAYAL PROJESİ-9:OCAKLAR YAZ OYUNLARI(MİNİ OLİMPİYAT)
1-AÇILIŞ:30 TEMMUZ GÜNÜ KURULUŞ KUTLAMALARI.(BİR HAFTA SÜRECEK)
2-KAPIDAĞ KÖYLERİ ARASINDA OLACAK:
a-yüzme yarışı(karaburun-köşe arası maraton)Her yaş gurubu ayrı.
b-bisiklet yarışı(parkur-ocaklar-narlı-ilhanlı-doğanlar-turan-ocaklar)
c-Futbol turnuvası.
e-Zeytin yeme yarışı.(belirli bir sürede kaç adet zeytin yeme)
f-Yerel güzel yemek yarışı.
g-Resim-karikatür yarışmaları veya sergileri.
h-Klasik müzik dinletileri.
k-siz de ekleyin.........................! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Eyl 28, 2004 2:58 pm Mesaj konusu: |
|
Kisisel Ocaklar Hayal Projeleri:
- Pasalimani adasina kadar yuzmek, ve geri gelmek.
- Butun kapidagini bisikletle gezip gelmek.
- Sirt cantasi ile butun kapidagi tepelerini gezmek.
- Zaman kapisinda gecmise gecerek birkez daha beli bukuk ananeme sarilmak, belo dedemle bahcelere gitmek ve cocukluk selanik oykulerini dinlemek, ve rasim dedemin domino oynarken yaninda oturmak.
- Tekne ile bir haftalik tam kapidagi koylari turu.
Sizin de var mi? |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Eyl 28, 2004 3:39 pm Mesaj konusu: |
|
sana arkadaşlık edebilirim ilk 3 hayalinde...
ben de bahçaye gidip eskiden olduğu gibi çatlayana kadar incir, elme, dut yemek istiyorum. şu an meyva yemiyorum ne yazıkki ama seneye işallah bahçeye gidip senelik stok yapcam... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Eyl 28, 2004 7:45 pm Mesaj konusu: |
|
O zaman gelecek yil sitede planlayalim yapalim o uc aktiviteden birini. Ucu de yapilmayacak seyler degil ama belli bir hazirlik ve forma girme sureci gerektiriyorlar. Insanin kafaya koyunca yapamayacagi sey yok.  |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Sal Eyl 28, 2004 11:09 pm Mesaj konusu: |
|
| tamam ben ve biz varız... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Eyl 29, 2004 2:19 pm Mesaj konusu: |
|
Sedef senin kuantum bisikletiyle kapidagi turunu dusunmuyorsun degil mi!  |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Prş Eyl 30, 2004 12:14 am Mesaj konusu: |
|
neden olmasın ocaklarda gezerken;klepse tepesinde yağmura yakalanmak...
çokmu erken oldu.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt Ekm 02, 2004 2:06 pm Mesaj konusu: |
|
bir hayalim daha var... ocaklar com olarak hepberaber tekne turuna çiksak, balik tutma yarismasi yapsak....
birinci olan elini hiçbirseye vurmayacak, tutulan baliklarla harika bir sofra hazirlayip teknede sabaha kadar bir eglence düzenlesek... dansetsek, oynayip ziplasak, sabahin ilk isiklariyla denize dalsak...
ocaklardaki son 2 günüm bal1k tutarak geçti, offfff süperdi. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt Ekm 02, 2004 2:07 pm Mesaj konusu: |
|
| bisikletim yok, kiralayabilecegimiz bir yer var mi? |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Ekm 03, 2004 8:08 am Mesaj konusu: |
|
| OCAKLAR YAZ OYUNLARINA(MİNİ OLİMPİYATLAR) ÇAPARİ İLE İKİ SAATTE EN ÇOK BALIK AVLAMA YARIŞMASI EKLEYEBİLİRİZ(Anabelll'e teşekkürler) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|