Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Mezzy Ocaklar.com Vatandasi

|
Tarih: Pts Eyl 17, 2001 3:37 pm Mesaj konusu: |
|
Numberone denen disko çok ilginç bir yer. Biraz düğün salonuna benziyor. Küçük çocuklar geziyor felan... O kadar ilginçki hergün farklı bir muamele görüyorsunuz. Bazen giriştekiler merhaba der (bunlar bir hafta içinde oluyo..) bazen sinirli sinirli bakarlar, tuvalete girmek için girdiğimiz bir günde(istanbulda mcdonaldsa girenler vardırya hani bizde öyle yapcaktık.) adamlar damınız varmı diye soruyorlar. Tabir şu ''İçeceğinizi için olay çıkarmadan hemen gidin.'' açıkça .tir edilmek gibi bir şey.
Giriştekilerde farklı kimseler değil yani... Neyse seneye zaten sadece Aboneye girecem anlaşılan.
|
|
| Başa dön |
|
 |
senem Bizden Biri

|
Tarih: Pts Eyl 17, 2001 5:10 pm Mesaj konusu: |
|
| simdi arkadaşım sen zaten kendi kararını çoktaaaaaan vermişşsin nereye gidip gitmek istemdiğin konusunda. orada bizim yapabileceğimiz birşey yok.- her ne kadar mekanın düğün solanu özelliği konsunda hak payın olsa da- biz de devamlı number one a gidenler olarak isteriz ki biraz adam etsinler mekanı . seneye inşallah gelişir daha güzel bi mekan olur. çoğu kişin zaten oraya ortamı için gidiyo ve de başka alternatifimiz yok. ha ama olur da şöyle güzel bir mekan bulabilirsen bize de haber ver bari. biraz tarz değişikliği yaparız. tekrar tabi umuyorum ki ve büyük ihtimalle öyle olur number one da zamanla beraber bazı değişiklikler yapar. |
|
| Başa dön |
|
 |
GÜNAY Ocaklar com vatandasi GÜNAY

Kayıt: 25 Ağu 2001 Mesajlar: 3405 Nerden: istanbul/Kanlıca
|
Tarih: Pts Eyl 17, 2001 9:05 pm Mesaj konusu: |
|
MEZZY,number one girişinde nasıl bir muameleye tabi tutulduğunu bilemeyeceğim ama,şunu kabul edelimki ocakların LAILA 'sı number one 'dır.Bu seneki doluluk oranı diğer senelere nazaran biraz düşüktü.En azından benim tatil yaptığım süre zarfında öyleydi.(Ben gidince "heyy hadi günay gitti herkes diskoya" dendiyse bilemem tabi )Number One bu seneki müzik kalitesini tam olarak yansıtamadı,zaten kimsenin gözünden kaçmamıştır pist ne zaman boşalsa herkes KUZU KUZU şarkısının çalınacağını biliyordu,abone bu sene çok iyi bir makyajla açtı sezonu,özellikle çağırdığı ünlü sayılabilecek sanatçılar sayesinde epey bir müşteri potansiyeli yakaladı.Ben number one taraftarı ve müdavimi olarak ,umuyorumki seneye Kudret abimiz o adım atamadığımız number one günlerine tekrar döndürür. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Eyl 18, 2001 8:07 am Mesaj konusu: |
|
Aytekincim her ne kadar damsız girilmez kuralı çok mantıklıysada...
Biz arkadaşların yanında dam yok diye hiç bir yere giremeyecekmiyiz. Yada heralde öğretmen evine gireriz . Numberone daki müzik kalitesine gelince önce pop arkasından rock çalıyorlar. Teoman athena felan. Biz tabi tuzağa düşüyoruz içeri giriyoruz.Oda ne...
Basbas paraları leylaya bidahamı gelcez dünyaya felan. Oldumu şimdi. He bide saat ona kadar nedense bom boş. İki üçgün test ettim saat 21.59'da boş 22.00 full basıyo.Ne iştir anlayamadım.
Tuvalet olayı içinde girişimiz gayet ciddiydi ama o tabirle karşılaşınca oturma isteğide kalmıyor insanda.
Bide adalet kampının ilersinde eğlencelere uzak bir mekan vardı. Canlı gitar çalıyorlardı. Baya iyi ama müşteri çekimi baya kötü. Bence canlı müzik için tek alternatif orası. Herkese sevgiler...
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Eyl 18, 2001 8:21 am Mesaj konusu: |
|
Evet çoluk çocuğun süt veya mama saatide gelmiş olabilir saat geç oldu biliyorsun.
Sinan denen arkadaşta olimpiyatlara hazırlanıyor heralde. Baksanıza gülle atar gibi duruyor.
|
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

Kayıt: 27 Ağu 2001 Mesajlar: 1561 Nerden: Ocaklar adının geçtiği her yerden!
|
Tarih: Sal Eyl 18, 2001 10:30 am Mesaj konusu: |
|
arkadaslar konuya biraz gaç katılmış olmanın ezikliği içersindeyim...
Ve sizi şiddetle kınıyorum nedir bu tartışma ya hepimiz tatil yapdık yapıyoruz yapıcaz.. Ve ocaklarda tatil yapan herkes Abone'yede gitmiştir NumberOne'da Köprübaşı'nada... Ve hangi ortamı beğendiyse orda eğlenmeyi tercih etmiştir... Bunun tartışmasını yapıp birbirinizi kırmanın bence bir anlamı yok burası ateş hattı değil mesaj panosu yapmayın lütfen!!! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Eyl 18, 2001 2:22 pm Mesaj konusu: |
|
Ne kavgası canım. Şakalaşıyoz. Genede çok fazla taverna tarzı yer var. Hele belediye yolu bitiminde lunaparkın yanında bir yer var. Her geçtiğimizde gülmemek için kendimizi zor tutuyoruz.Repertuarsa hep aynı...
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Eyl 18, 2001 7:03 pm Mesaj konusu: |
|
o zaman mezzy kardeşim aramızda para toplayalım bır tane LAILA açalım , başka türlü beğendiremeyeceğiz size ocaklar gece hayatını:),bak alternatif kemancı yapabiliriz,ne bileyim dedikodulu meyhane,bunlarda olmassa benden yatırımcı tavsiyesi bu kadar derim ve söz veriyorum sana madem düğün salonlarına benzettin bizim eğlence yerlerini seneye tüm takı merasimlerini iptal ettireceğim senin için yada sen diskoya geleceğin saati bildir biz ona göre sen gelmeden takı törenini bitiririz,umarım mutabık kalmışızdır artık |
|
| Başa dön |
|
 |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
Tarih: Çrş Eyl 19, 2001 3:24 am Mesaj konusu: |
|
Mezzy'e birsey begendiremecegiz anlasilan. Taverna tarzi yerlerin ne gunagi vardi simdi . Ne guzel iste, isteyen yashina, agzinin tadina gore istedigi yerde takilabiliyor..
Bahsettigin canli muzik olan yer 'Ocaklar Beach'. Ordan da resimler var..
Aksamlari canli muzikle sakin, kafa dinlenebilecek biryer. Soylenen sarkilar eslik edilebilecek, bildik. Fakat ses duzeni daha iyi olabilirmis.
[ Bu Mesaj'ı düzenleyen: aytekin 2001-09-18 21:25 ] |
|
| Başa dön |
|
 |
senem Bizden Biri

|
Tarih: Çrş Eyl 19, 2001 8:34 am Mesaj konusu: |
|
| günay ya ağzına sağlık valla çok güzel demişsin. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Eyl 19, 2001 11:37 am Mesaj konusu: |
|
Bu kadar büyümesini istemezdim ama alternatif kemancı olayınada hayır demem...Ocaklar Beach güzel ama bencede ses düzeni biraz kötü.
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş Eyl 19, 2001 4:32 pm Mesaj konusu: |
|
Bu fikir belki bircok kisinin hosuna gitmeyecek ama eger kaliteyi yukseltmek istiyorsan, girisi parali yapacaksin. Hangi iyi bara/cluba gidersen git bu boyle..
Neyse, ben su anki Ocaklar'in club-gazinolarindan cok memnunum..
|
|
| Başa dön |
|
 |
fatih Ocaklar.com Fatihi

|
Tarih: Çrş Eyl 19, 2001 10:35 pm Mesaj konusu: |
|
layla ya katılıyorum her insan istediği yere gidebilir lakin bu fikre katılmam mezz yede katılacağımı göstermez niyemi
abartı sanatını abartarak kullanan mezzy takı merasimi dediğin şey ne yaklaşık 10 senedir gittiğim yer ama ben daha 1 tane çeyrek altın görmedim ayrıca personele getirdiğn eleştiriye katılmıyor ve ULAŞ a AYTAÇ selam gönderiyor senide 1 numaraya bekliyorum
tabi senin şimdi aklına gelebilir bi laf attık ortaya adamlar amerika gibi karşılk veriyo.benim yazma nedenim sezarın hakkını sezara verelim.
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Eyl 20, 2001 8:52 am Mesaj konusu: |
|
aytekin,abi ocaklar beach resminde ki gitaristin (oturan) ağzından lav çıkıyo felaket makara resim olmuş,yemin ederim tebrik ederim seni,bu arada fatihciğim takı merasimi olayını mübalağ sanatına dönüştüren mezzy değil benim,(toma hawk larını göndereceksen bana gönder ) sadece düğün salonuna benzettiği için bende öyle bir espiri yapayım dedim,mezzy e bir sürü alternatif sundum,bir kemancıyı tuttu anlaşılan,umarım müzik kültürü tam olarak yerleşik hayata geçirilebilirse belki kemancı gibi olmasa bile o formatta bir bar girişimi olabilir kanaatindeyim,ama her zaman diyorum ve süreklide diyeceğim number one diskomuza bu sene fazla iştirakçi olmayabilir,ama canı yürekten inanıyorum ki bir gün Tarkan Number One 'da yeni bir kaset tanımıtımı yapmak için Kudret Abimize yalvaracak ama Kudret abimiz ona izin vermeyecek :smile:Biz tarkan olmadan da doldururuz number one evelallah:).Fatih kardeşimin dile getirdiği gibi mezzy nin personele yönelik yapmış olduğu eleştiriye katılmıyorum,personelin hepsi pırıl pırıl ve arkadaş canlısı insanlar bende ulaş ve aytaç kardeşlerime selamlarımı yolluyorum,Layla nın dediği gibi herkes kendi müziğine yatkın mekanlara gitsin,sevmediğimiz yerler zaten bizi silah zoruyla sokmuyor içeri,ama siz kalbinizin sesini dinleyin NUMBER ONE gelin. Çünkü ocaklarda gündüzün bittiği yerde,NUMBER ONE başlar.Herkese sevgiler.... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Eyl 20, 2001 1:15 pm Mesaj konusu: |
|
Ne tomhawkı resmen bir g300 füzesi. Bu kadar tartışma bana bir fikir verdi.Belki düğünümü Numberonede yaparım ilerde . Diyerek düğün salonu meselesini unutalım. Personeli fazla tanımam ama turistlere fazla saygı yok gibi geldi. O değilde bir gün güneş batımını seyredemedimya ona yanıyorum. Ah Ah.
Herkese tekrar saygı ve sevgiler.
He aytekin bey icq'unuzda hiç çalışmıyor, Yada meşgul bir çare bulsanız. görüş ve önerilerimizi bildirsek
|
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

|
Tarih: Prş Eyl 20, 2001 1:22 pm Mesaj konusu: |
|
Ne güzel bu gereksiz yere abaran muhabbet tatlıya bağlanıyor sizlerede bu yakısırdı zaten
ulaş ve aytaç selamınızı üstüme alındım bendende sizlere selamlar...
Number One'da hiç gece geçirmedim ama bir akşam saat 2 gibi önünden geçerken hov hov çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar diye sesler geliyorsu içeri bakalım dedik oda ne herkes kendini batının piyano üstünde tepinen dansçıları sanmış zıplıyorlar..(tabii en çok erkek arkadaşlara yapamıştı bu etekler savruluyordu...) her neyse bu olay çok hoşuma gitmişti... hov hov çekiliiiiin:)
Tartışma bitmiştir tatil anılarına devam....
|
|
| Başa dön |
|
 |
Sinek Devamli Ziyaretci

|
Tarih: Cum Eyl 21, 2001 1:04 am Mesaj konusu: |
|
Ocakları biraz bilenler number one'nin köyde kalite olarak aslında bir alternetifinin olmadığını gayet iyi bilirler!..
Ben de burdan Aytaça ve de özellikle ULAŞ'A selam gönderiyorum.tşk... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Eyl 21, 2001 4:58 am Mesaj konusu: |
|
iki gundur kapali unutmusum icq'yu.. zaman olmuyor acmaya.. onerini aldim, tesekkur ediyorum, benim bir sorum var ona cavp bekliyorum
bence tatli bir muhabbet var, kimse kimseye kizmiyor, sadece takiliyor.. scud'larla olsada takilmak takilmaktir
olm Fatih, anti-emparyalizm olayini bu muhabbete bile sokabildin ya.. helal olsun.. icinde kalmasin diye sana "BASH USA" diye bolum acacagim
|
|
| Başa dön |
|
 |
fatih Ocaklar.com Fatihi

|
Tarih: Prş Eyl 27, 2001 11:22 pm Mesaj konusu: |
|
selam bi süre yoktum hadi başlayalım.
nerde kalmıştık.
hangi cevabı kastettiğini anlamadım |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Eyl 28, 2001 2:28 am Mesaj konusu: |
|
Hosgeldin Fatih!
Yoklugun farkediliyor zaten. Bugun panolar oldukca sakindi.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Eyl 28, 2001 3:57 pm Mesaj konusu: |
|
hoşgeldiniz fatih beyy...
|
|
| Başa dön |
|
 |
GÜRKAN Devamli Ziyaretci

|
Tarih: Sal Ksm 20, 2001 1:53 pm Mesaj konusu: |
|
BURADAN CIKAN ANA FIKIRDE ASLA SAP DOLASMAYACAN ***************************** ******************************(AYRICA KAPIDAKILERE YALAMALIK YAPIP GIRENLERDEN OLMAYACAN)
gurkan sitemizdeki bazi arkadaslarimizi rahatsiz edebilecek yorumlar icerdigi icin yazinin bir bolumunu kisitliyorum. Lutfen kusura bakma, ocaklar.com uyelerinin ucte biri bayan arkadaslarimiz tarafindan olusturuluyor, bu nedenle seksist/ayrimcilik iceren yazilar hos gorulmeyecektir. Forum kurallari iyi bir sekilde sunamadigimiz icin bizde suc oldugunu dusunuyorum, ve ozur diliyorum, en kisa zaman icerisinde forum kurallarini aciklayici yazi hazirlayacagim. Iyi muhabbetler dilerim.
[ Bu Mesaj'ı düzenleyen: aytekin 2001-11-21 00:16 ] |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Ksm 20, 2001 4:51 pm Mesaj konusu: |
|
Aynen öyle abicim...
|
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

|
Tarih: Prş Ksm 22, 2001 2:19 pm Mesaj konusu: |
|
Sende teyit etmezsen olmas sanki...
Zaten sinirliyim sana mustafa lütfen bir süre görüşmeyelim...
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Ksm 23, 2001 11:15 am Mesaj konusu: |
|
Allahalla ben ne yaptım beah. Suçmu bende kızılyıldız'lı Ahmet'i beğenmedinmi??? Starwars'tan arkadaşım . Tamam tamam kızma ama önce sen başlattın.
|
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

|
Tarih: Cum Ksm 23, 2001 11:54 am Mesaj konusu: |
|
Aslında cevap vermeyerek tartışmayı bitirme taraftarıydım ama KI-ZI-YO-RUM
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Ksm 23, 2001 4:46 pm Mesaj konusu: |
|
bum cık bum cık bum cık tık bum cık bum cık
Never know how much I love you,
Never know how much I care.
When you put your arms around me
I get a Fever that's so hard to bear.
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Ağu 27, 2002 5:04 pm Mesaj konusu: hadi eski mesajları yadedelim |
|
Buraya yazıyorum çünkü Numberone 2002nin favori yeridir. Abone kadar kötü müzik kaliteli yer görmedim. Bu sene çok kötüydü. Geçen sene biraz aşşalamışım. Sorry  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Ağu 27, 2002 5:11 pm Mesaj konusu: |
|
| Alıntı: |
Bahsettigin canli muzik olan yer 'Ocaklar Beach'. Ordan da resimler var..
Aksamlari canli muzikle sakin, kafa dinlenebilecek biryer. Soylenen sarkilar eslik edilebilecek, bildik. Fakat ses duzeni daha iyi olabilirmis.
<font size=-1>[ Bu Mesaj'ı düzenleyen: aytekin 2001-09-18 21:25 ]</font> |
bu arada bass gitarist hala var. Onu söylemeden edemeyeceğim. Beachteki yeni vokal gerçekten iyi. Herkese tavsiye ederim... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Ağu 27, 2002 5:23 pm Mesaj konusu: numero van |
|
Benim izlenimlerim ise tam tersiydi/ Gecen sene number one cok iyiydi, bu sene o kadar sarmadi. Gidilen zamana, sansa ve yaninda olan arkadaslara bagli herhalde.
 |
|
| Başa dön |
|