Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
GÜNAY Ocaklar com vatandasi GÜNAY

Kayıt: 25 Ağu 2001 Mesajlar: 3405 Nerden: istanbul/Kanlıca
|
Tarih: Pzr Ağu 26, 2001 12:26 pm Mesaj konusu: |
|
| Takribi 4 seneden beri ocaklar köyünün müptelası oldum diyebilirim.Bana göre ocaklar köyü,küçük marmaris gibidir ve şuna inanıyorum ki dağ ile denizin içiçe olduğu ender beldelerden biridir.Özelliklede bu son gelişimde,Ocaklar köyünün ne denli değişim içersine girdiğini bizzat gördüm.Bu değişim için ocaklar belediye başkanı Sayın Hüseyin Durak Bey'e ,Belediyedeki çalışma arkadaşlarına ve köy halkına teşekkür ediyorum.Umuyorum ki Ocaklar köyü bu değişimle kalmayacak,ocaklar köyünün daha da güzelleşmesine yönelik büyük projelere imza atacağına kalpten inanıyorum.Bir teşekkür de sayın Hilmi Sedefoğlu Bey ve değerli kardeşim aytekin'e.Ocaklar Köyünü bu kadar güzel tanıttıkları ve bizlere düşüncelerimizi bilgisayar kanalı ile aktarma imkanı sundukları için.HERŞEY DAHA MÜKEMMEL OCAKLAR İÇİN.VE ŞUNU DİYORUM : BİR KERE GELİYORSAK DÜNYAYA,MUTLAKA GİTMELİSİN OCAKLAR'A.Herkese sevgi ve saygılar |
|
| Başa dön |
|
 |
fatih Ocaklar.com Fatihi

|
Tarih: Pzr Ağu 26, 2001 1:37 pm Mesaj konusu: |
|
Ocaklar hakkında söylediğin her şey doğru ,benim eklemek istediğim noktada şu;
orada kurulan dostluklar,hayatının hiç bir yerinde karşılaşmamış aynı okula gitmemiş aynı mahallede oturmamış insanlaerın sadece yaz tatilinde tanışarak çok sağlam dostluklar kurmalar.
okadar çok ortak payda barındırıyoruzki, bu noktalar kışın görüşmesekte gönüllerin bir olmasını sağlıyor.
OCAKLARDAKİ VE ŞU AN İTANBULDA BURSADA İZMİT NEWYORKTA BULUNAN TÜM DOSTLARA SELAM |
|
| Başa dön |
|
 |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
Tarih: Pzr Ağu 26, 2001 3:04 pm Mesaj konusu: |
|
Cok guzel soyledin Gunay. Bir tarafta deniz bir tarafta yesil daglar, Ocaklar'imizin degerini bilip korumaliyiz. Umarim 10 sene sonra da ayni seyleri soyleyebilir ve zeytinlerin arasinda Ocaklar'i cekebiliriz:
|
|
| Başa dön |
|
 |
fatih Ocaklar.com Fatihi

|
Tarih: Pzr Ağu 26, 2001 3:43 pm Mesaj konusu: |
|
| şu fotoğrafa baktımda tatilini ocaklarda geçirenler orda yaşayanlar çok şanslı şu zeytine bak ya. |
|
| Başa dön |
|
 |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Prş Nis 24, 2008 10:41 am Mesaj konusu: |
|
| resimler,resimler ;yüzlerce resim var.bu kadar resim olan başka bir tanıtım sitesini ben görmedim ,devam herkes çektiği Ocxaklar rersimlerini "ocaklar.org"yüklesin ... |
|
| Başa dön |
|
 |
cantimur*** Ocaklar.com Vatandasi

|
Tarih: Prş Nis 24, 2008 12:51 pm Mesaj konusu: |
|
| valla bende bir sürü vardı hazırlıyodum hepsini yükleyecektim ama bilgisayar daha fazla dayanamadı ... |
|
| Başa dön |
|
 |
ORHAN Ocaklar.com Vatandasi

|
Tarih: Prş May 08, 2008 2:10 pm Mesaj konusu: |
|
Abim ne güzel söylemiş ama 
BİR KERE GELİYORSAK DÜNYAYA,MUTLAKA GİTMELİSİN OCAKLAR'A 
Walla bendede o kadar foto wardı hepsi eski pc de kalmıştı formatı yedi fotolar kayboldu ! |
|
| Başa dön |
|
 |
meyra Yeni

|
Tarih: Sal Hzr 23, 2009 6:23 pm Mesaj konusu: |
|
| 10 sene tatilimi ocaklarda geçirdim her zaman çok memnun kaldım kötü tarafı ne biliyormusunuz İstanbula gelince burayı çekilmez buldum aklım Ocaklarda Erdek te kaldı hep |
|
| Başa dön |
|
 |
oC_KYaCH Ocaklar com damadı

Kayıt: 01 May 2007 Mesajlar: 3396 Nerden: İstanbul / Beykoz
|
Tarih: Sal Hzr 23, 2009 10:18 pm Mesaj konusu: |
|
| meyra doğru söylüyorsun. 20 senedir aynı şeyi ben de yaşarım... |
|
| Başa dön |