Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
Tarih: Çrş Arl 04, 2002 5:42 am Mesaj konusu: Mezzy'nin Sultanahmet Gezisi |
|
Mezzy bu ayki seyir defterinde bizi Sultanahmete goturuyor.. Olaylari ince detaylarina kadar anlatiyor ve guzel tavsiyeler sunuyor. Bu sicak cumartesi hikayesini okuyalim:
http://www.ocaklar.com/guncel/mezzy/mezzy_2002_12.html
Ramazan bitmek üzere ama size geçen hafta gittiðim Sultanahmet'ten edindiðim izlenimleri aktaracaðým. (Önemli uyarý: Lütfen yazýyý okurken aklýnýzda da canlandýrýn. Ýþte o zaman ayný zevki paylaþacaðýz.)
Bu yazi ile ilgili goruslerinizi bu baslik altinda yazabilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Mezzy Ocaklar.com Vatandasi

|
Tarih: Çrş Arl 04, 2002 11:12 am Mesaj konusu: |
|
Birkaç imla hatası var. Sürçü lisan ettiysek affola.  |
|
| Başa dön |
|
 |
Beerna Ocaklar.com Vatandasi Beerna

|
Tarih: Cum Arl 06, 2002 3:44 pm Mesaj konusu: |
|
Harika bir yazıydı Mezzy!Ben hiç sultanahmete gitmedim ama görmüş kadar oldum.O bahsettiğin şekerleri bende çok seviyorum.Ben ilkokuldayken okulun önünde satarlardı,masıl da yerdik.Ama artık bulamıyorum onları.Yeşilaycı olmana sevindim.İi aile çocuu...Bi de şeyi anlamadım,Zerrin Özerin O Yaz şarkısının anlamını,anlayalım Meezzy Bey...  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Arl 09, 2002 9:34 am Mesaj konusu: |
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
EMİNOS Misafir
|
Tarih: Pts Arl 09, 2002 6:40 pm Mesaj konusu: sallama mezz |
|
mrh dedikten sonra sen nasılsın diye bi soralim. bizleri sorarsan yani ben davud o da emineymiş. len sen yaşiyonmu emine oyle diye insan bi arayıp sorarmiş .aramayı bırak diyo çağrıda atmıyomuşsunuz..bil mukadeyi iyade ibo içinde. mezzy oğlum eğer sen mezzy isen yazdıklarına inanmamak elde değil... utanmadan s.ahmetlerde geziyosun. sen oralarda gez de buralara gelme hadi neyse biz gelince şu s.ahmet'i gösterirsin.. kendinize çok iyi bakın karşıdan karşıya geçerken ....öpüldünüzzz  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Arl 10, 2002 10:41 am Mesaj konusu: |
|
Alçahhlar. Hep biz bursaya geliyoruz. Bir kerede siz İstanbula gelinsenize. Son bir kaç aydır (genellikle hep sizde olurdu)kontür krizim var oyüzden çağrıda atamıyorum .
Tabii siz bir gelinde sizi tatilyaya bilem götürürüz
Davud'a, Eray'a, Selda'ya, Annelerinize ve Babalarınıza:),üst kat komşunuza:P Çok çok selamlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
EMİNOS Misafir
|
Tarih: Prş Arl 12, 2002 9:02 pm Mesaj konusu: geliyoruz savulun.............. |
|
tamam len geliyoz..bizi yılbaşında bekleyın ıstanbulda gömü varmış onu bulmaya geliyoruz. bu arada yazın harbi güzelmiş ama çok ayrıntıya girmişsin o amcanın oğluna söyle kön.krizi var galiba  |
|
| Başa dön |
|
 |
hacer Misafir
|
Tarih: Cmt Ekm 23, 2004 12:38 pm Mesaj konusu: |
|
| merhaba ben yazını çok beğendim.ayrıca yarın gitmeyi düşünüyorum(etkilendim) kendine iyi bak.hoşçakal..... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr Ekm 24, 2004 11:41 pm Mesaj konusu: |
|
EHe aslına bakarsan yazıyı geçen sene yazmıştım. Ama her ramazan yazıklarım oluyor Gitmekte fayda var... |
|
| Başa dön |
|
 |
Hp Misafir
|
Tarih: Prş Ksm 04, 2004 5:52 pm Mesaj konusu: |
|
abi gittim s.ahmete....
tek temiz yer s.ahmet köftecisiydi..onun için sırada bekledik...iftardan 45 dakka sonra oruç açtık....
garip garip biiiir sürü yiycek satılıyo...ortada bi çadır var ona akılsır erdiremedim...cepçi doluydu( etrafta canı bu konuda yanöışlar vardı...)
iiiiiiiiiiiinanılmaz bi kalabalık vardı....
ben mezy e eyüp daha güzeldir dediğimde..git bi sultan ahmete dediydi....
MEZY;
EYÜP SULTANAHMETTEN 1000 000 KERE DAHA GÜZELDİR...
en azından yiyecekler temiz...o kadar kalabalık değil ve ahmet ağbi sağolsun etraf tertemiz......
sadece yemek yok..ahmet abi hediyelik eşya takı..v.s içinde stand ayırmış...
EYÜP BİN KAT DAHA SULTAN AHMETTEN GÜZEL....
İNANMAYAN VARSA GELSİN BUYURSUN... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Ksm 05, 2004 1:43 pm Mesaj konusu: |
|
Yaff bizim gittiğimiz zaman çok güzeldi.Ne yalan söliyim ondan sonra gidemedim. Feshaneyede gitmek isterim ama zamanım yok  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|