Ocaklar.com Forum Ana Sayfası

AramaArama      Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   Kayıt OlKayıt Ol 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

Mezzy'nin Sultanahmet Gezisi

Ocaklar.com Forum Ana Sayfası -> Yeni Eklemeler Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aytekin
Ocaklar.com Vatandaşı Aytek
Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

MesajTarih: Çrş Arl 04, 2002 5:42 am    Mesaj konusu: Mezzy'nin Sultanahmet Gezisi Alıntıyla Cevap Ver
Mezzy bu ayki seyir defterinde bizi Sultanahmete goturuyor.. Olaylari ince detaylarina kadar anlatiyor ve guzel tavsiyeler sunuyor. Bu sicak cumartesi hikayesini okuyalim:
http://www.ocaklar.com/guncel/mezzy/mezzy_2002_12.html

Ramazan bitmek üzere ama size geçen hafta gittiðim Sultanahmet'ten edindiðim izlenimleri aktaracaðým. (Önemli uyarý: Lütfen yazýyý okurken aklýnýzda da canlandýrýn. Ýþte o zaman ayný zevki paylaþacaðýz.)

Bu yazi ile ilgili goruslerinizi bu baslik altinda yazabilirsiniz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mezzy
Ocaklar.com Vatandasi
Ocaklar.com Vatandasi

MesajTarih: Çrş Arl 04, 2002 11:12 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Birkaç imla hatası var. Sürçü lisan ettiysek affola.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Beerna
Ocaklar.com Vatandasi Beerna
Ocaklar.com Vatandasi Beerna

MesajTarih: Cum Arl 06, 2002 3:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Harika bir yazıydı Mezzy!Ben hiç sultanahmete gitmedim ama görmüş kadar oldum.O bahsettiğin şekerleri bende çok seviyorum.Ben ilkokuldayken okulun önünde satarlardı,masıl da yerdik.Ama artık bulamıyorum onları.Yeşilaycı olmana sevindim.İi aile çocuu...Bi de şeyi anlamadım,Zerrin Özerin O Yaz şarkısının anlamını,anlayalım Meezzy Bey...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mezzy
Ocaklar.com Vatandasi
Ocaklar.com Vatandasi

MesajTarih: Pts Arl 09, 2002 9:34 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
EMİNOS
Misafir

MesajTarih: Pts Arl 09, 2002 6:40 pm    Mesaj konusu: sallama mezz Alıntıyla Cevap Ver
mrh dedikten sonra sen nasılsın diye bi soralim. bizleri sorarsan yani ben davud o da emineymiş. len sen yaşiyonmu emine oyle diye insan bi arayıp sorarmiş .aramayı bırak diyo çağrıda atmıyomuşsunuz..bil mukadeyi iyade ibo içinde. mezzy oğlum eğer sen mezzy isen yazdıklarına inanmamak elde değil... utanmadan s.ahmetlerde geziyosun. sen oralarda gez de buralara gelme hadi neyse biz gelince şu s.ahmet'i gösterirsin.. kendinize çok iyi bakın karşıdan karşıya geçerken ....öpüldünüzzz
Başa dön
Mezzy
Ocaklar.com Vatandasi
Ocaklar.com Vatandasi

MesajTarih: Sal Arl 10, 2002 10:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Alçahhlar. Hep biz bursaya geliyoruz. Bir kerede siz İstanbula gelinsenize. Son bir kaç aydır (genellikle hep sizde olurdu)kontür krizim var oyüzden çağrıda atamıyorum .

Tabii siz bir gelinde sizi tatilyaya bilem götürürüz
Davud'a, Eray'a, Selda'ya, Annelerinize ve Babalarınıza:),üst kat komşunuza:P Çok çok selamlar...
Başa dön
EMİNOS
Misafir

MesajTarih: Prş Arl 12, 2002 9:02 pm    Mesaj konusu: geliyoruz savulun.............. Alıntıyla Cevap Ver
tamam len geliyoz..bizi yılbaşında bekleyın ıstanbulda gömü varmış onu bulmaya geliyoruz. bu arada yazın harbi güzelmiş ama çok ayrıntıya girmişsin o amcanın oğluna söyle kön.krizi var galiba
Başa dön
hacer
Misafir

MesajTarih: Cmt Ekm 23, 2004 12:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
merhaba ben yazını çok beğendim.ayrıca yarın gitmeyi düşünüyorum(etkilendim) kendine iyi bak.hoşçakal.....
Başa dön
Mezzy
Ocaklar.com Vatandasi
Ocaklar.com Vatandasi

MesajTarih: Pzr Ekm 24, 2004 11:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
EHe aslına bakarsan yazıyı geçen sene yazmıştım. Ama her ramazan yazıklarım oluyor Gitmekte fayda var...
Başa dön
Hp
Misafir

MesajTarih: Prş Ksm 04, 2004 5:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
abi gittim s.ahmete....

tek temiz yer s.ahmet köftecisiydi..onun için sırada bekledik...iftardan 45 dakka sonra oruç açtık....

garip garip biiiir sürü yiycek satılıyo...ortada bi çadır var ona akılsır erdiremedim...cepçi doluydu( etrafta canı bu konuda yanöışlar vardı...)

iiiiiiiiiiiinanılmaz bi kalabalık vardı....

ben mezy e eyüp daha güzeldir dediğimde..git bi sultan ahmete dediydi....

MEZY;
EYÜP SULTANAHMETTEN 1000 000 KERE DAHA GÜZELDİR...

en azından yiyecekler temiz...o kadar kalabalık değil ve ahmet ağbi sağolsun etraf tertemiz......

sadece yemek yok..ahmet abi hediyelik eşya takı..v.s içinde stand ayırmış...

EYÜP BİN KAT DAHA SULTAN AHMETTEN GÜZEL....

İNANMAYAN VARSA GELSİN BUYURSUN...
Başa dön
Mezzy
Ocaklar.com Vatandasi
Ocaklar.com Vatandasi

MesajTarih: Cum Ksm 05, 2004 1:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Yaff bizim gittiğimiz zaman çok güzeldi.Ne yalan söliyim ondan sonra gidemedim. Feshaneyede gitmek isterim ama zamanım yok
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ocaklar.com Forum Ana Sayfası -> Yeni Eklemeler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız