Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Cay Bahceleri'nin en cok neyini seviyorsunuz? |
| pohca borek cay ile deniz kenarinda kahvalti |
|
35% |
[ 6 ] |
| tabii o super limonatalarini |
|
11% |
[ 2 ] |
| okey oynamayi (bazen sabaha kadar) |
|
17% |
[ 3 ] |
| butun gece danstan sonra acikip tost yemek |
|
23% |
[ 4 ] |
| arkadaslarla oturup saatlerce muhabbet |
|
5% |
[ 1 ] |
| mac seyretmek (o buyuk kalabalikla birlikte) |
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Toplam Oylar : 17 |
|
| Yazar |
Mesaj |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
Tarih: Cmt Ekm 05, 2002 12:10 am Mesaj konusu: layla'nin gozuyle Cay Bahceleri |
|
Bir baska layla'nin gozuyle kosesinde layla bu kez Ocaklar'in cay bahcelerini anlatmis. Layla'nin yazilarinin en onemli ozelligi Ocaklar'daki belli yerleri veya aktiviteleri detayli bir sekilde tanitmasi. Ocaklar'i tanimak isteyenler icin de yazilar cok yararli bu nedenle..
http://www.ocaklar.com/guncel/layla/layla_2002_10.html
İskele balık gelmişti hala kıpır kıpır hareket ediyorlardı. Öğlen yemeğimizin menüsü hazırdı sabah saatinde;
Günün her saatinde dolu olurdu Ahmet'in tepsisi tiryakisine sigarasının yanına tavşan kanı demiyle çay, isteyene okeyin yanına vişne soda..
Her masanın şen gruplarla dolduğu kahkahaların gökkubbeye zar ve okey taşlarının sesleriyle karışarak yükseldiği saatler ise gün batımından sonra başlardı.
Her tatil olduğu gibi sayılı günlerimden birinin daha gidişini unutmak istercesine dalar giderdim okey masasına ıstakadaki okeyi rakibime attımığı bile anlamadan..
Kahkahalar kopardı dalgınlığımı dağıtan..
|
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Cmt Ekm 05, 2002 9:42 pm Mesaj konusu: |
|
Göz dediğinde ancak böylesini görmeli Layla ile 3 gün birbirimizi aradık tarif üzerine buldum sağ olasın Ahmet  |
|
| Başa dön |
|
 |
Burak Devamli Ziyaretci

|
Tarih: Pts Ekm 07, 2002 8:48 pm Mesaj konusu: Mükemmel... |
|
| Ya ne diyeceğimi bilemiyorum doğduğum ama büyüyemediğim köyümün bu kadar güzel anlatılması beni daha mutlu ediyo. o kadar güzel yazmışsın ki bir an önce yaz gelsede tekrar çay bahçesin de isatnbul dan geldiğim o sabah gözlerim mağrur denize karşı çayımı yudumlasam. |
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

Kayıt: 27 Ağu 2001 Mesajlar: 1559 Nerden: Ocaklar adının geçtiği her yerden!
|
Tarih: Prş Ekm 31, 2002 8:50 am Mesaj konusu: |
|
çok utandım barıs renkten renge girdim.
Sizden daha güzel anlatmak mümkünmü Ocaklar'ı...
Zaten ne biliyorsam sen gibi oranın yerlilerinden öğrendim
Aykut, Emre, Alper, Hüseyin Abi hepsi sağolsun geçen yıllara kadar bende bir turisttim hatta yerini bile bilmezdim oraların kolundan tutup getirdiler valla. |
|
| Başa dön |
|
 |
Yıldız Misafir
|
Tarih: Cum Ksm 15, 2002 5:58 pm Mesaj konusu: Şirin |
|
1979 yazında tesadüfen iki arkadaşımla beraber sırt çantamıza koyduğumuz çadırla Ocaklara gelmiştim. O zaman Lise sondan yeni mezun olmuştum. Bu gün tam 40 yaşındayım.. Bir daha Ocaklara hiç gitmedim. Dünyanın pek çok ülkesinde tatil yaptım. Ama, Ocaklar köyünü ve Mahmut Amca'nın çay bahçesini hiç unutmadım... Sağ mı ? Hala işletiyor mu acaba ?
Arkadaşımızın tanımı tıpkı benim 24 sene önce yalnızca bir hafta kaldığım bu şirin köyü anlatıyor. Siz ne kadar güzel, pırıl pırıl bir web sayfası hazırlamışsınız ki, herşey olağanüstü. Güzel Ocaklar'ın, aydınlık ve güzel yüzlü insanları... Hepinizi çok seviyorum...
Istanbul'dan Avukat Feyzal Yıldız |
|
| Başa dön |
|
 |
Misafir
|
Tarih: Cmt Ksm 16, 2002 8:32 pm Mesaj konusu: |
|
Feyzal Bey;
Bu şekilde tepkiler alıyor olmak ilk başta bir Ocaklar hayranı daha sonra bir Ocaklar.com yazarı olarak bana gurur veriyor.
24 sene evvel Ocaklar nasıldı bilmiyorum ama şu an ki halini görmenizi çok isterdim.
Mesela bu yaz bir değişiklik yapın ve yıllar evvel bıraktığınız anıları canlandırmaki üzere Ocaklar'a gelin...
Hayatınızın en güzel günleri için sizi bekliyoruz. |
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

|
Tarih: Cmt Ksm 16, 2002 8:50 pm Mesaj konusu: |
|
Korkarım böyle tatlı yorumlar aslınca biraz heyecanlandım.
O MİSAFİR BENİM ARKADAŞLAR (Heyecandan login olmayı unutmuşum) |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Cmt Ksm 16, 2002 10:45 pm Mesaj konusu: |
|
Feyzal bey sayfamıza hoş geldiniz.
24 sene ki ocaklardan eser yok, mahmut abi yaşlandı.
sonra artık köy deyil Belde oldu,sahil boydan boya plaj oldu yeni resimleri yakında konulacak siz en iyisi OCAKLAR a gelin misafirimiz olun
Ocaklar da tatil herkese ve her keseye uygun 3 yildizli otellerden pansiyonlara kadar görüşmek dileği ile.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Yıldız Misafir
|
Tarih: Pts Ksm 18, 2002 10:29 am Mesaj konusu: Ocaklar'a Teşekkür |
|
Sevgili Arkadaşlar,
Mesajıma yanıt almak beni çok mutlu etti. Ocaklar'ın belde olması tabii ki çok normal. Benim kaldığım zaman küçük bir köydü. Geçen zaman içinde doğal olarak Ocaklar'da büyümüştür. Ocaklar'ın yine güzel ve samimi olduğunu, halkının yine aydın, güleryüzlü, insansever olduğuna eminim. Ben, 24 yıl önce geldiğimde beni en çok şaşırtan; halkının dışarıdan gelenleri bu kadar çabuk kabul edişi olmuştu. Hatırladığım kadarı ile özellikle Eskişehir ve Bursa'dan hatırı sayılır ölçüde misafir gelmekteydi ve de tamamen kaynaşmışlardı. Bu gün nası bilmiyorum ? Ama, özellikle Bandırma'nın deniz otobüsleri ile Istanbul'a 2 saatlik uzaklıkta olması büyük bir şans. Marmara'da başka gidilebilecek hiç bir yer kalmadı diye düşünüyorum. Ocaklar'ın aydın, düzeyli ve fakat mütevazi koşullara sahip turistleri çekebileceğini düşünüyorum. Zira, orta gelirli insanların Bodrum ve Kemer'e gidebilecek hali yok. Ama, betonlaşma ve çevre kirliliğinin önüne muhakkak geçilmeli. Ocaklar'ın da mevcut kapasitesi ve kolay ulaşım imkanları ile çok daha fazla tanınan bir belde olabileceğini düşünüyor ve bunu da içtenlikle arzu ediyorum.
Mahmut amcanın sağlık haberlerini almak beni mutlu etti. O, bizleri hatırlamayabilir, ama ben onun çay bahçesini, yanında çadır kurduğumuz yeşilliği ve onların yanında yer alan Eskişehir'li bir aileye ait pansiyonu çok iyi hatırlıyorum.
Saygı ve sevgilerimle,
Feyzal Yıldız |
|
| Başa dön |
|
 |
orkinos Misafir
|
Tarih: Prş Arl 04, 2003 4:34 pm Mesaj konusu: Düşünmek ferasettir |
|
Gördüğünüz güzellikleri ve kalbinizde yaşattıklarınızı böylesine güzel nefeslendirmenize hayran kaldım. Ümit ederim size sunulan güzelliklerin arkasında size duyulan sevginin dahi büyüklüğünü aynı uslup ile nefeslendirdiğinize şahit olabiliriz.
Sevgiyle kalın... |
|
| Başa dön |
|
 |
layla® Misafir
|
Tarih: Prş Arl 04, 2003 7:52 pm Mesaj konusu: |
|
Orkinos teşekkür ederim..
Yorumların için... |
|
| Başa dön |
|
 |
lightck_8@hotmail.com Misafir
|
Tarih: Prş Mar 04, 2004 4:12 pm Mesaj konusu: laylanın verdiği ocaklar la ilgili görüş üm |
|
| bakın layla hanım ilk önce ocaklar (beldesi ) için yapğınız bunca güzel şeyden sonra size çookk ! teşekkür etmek istedim ben nekadar da doğanlar köyü vatan daşı olsam da ocaklar beldesini sizler kadar çok seviyorum ama benim takıl dığım nokta şu? hep ocaklar dan bahsederken neden birazda o na yakın yerlerden bahset miyişiniz en az ocaklar kadar güzel olan narlı ilhanlar doğanlar (benim doğup büyüdüğüm yer doğanlar )daha mantıklı olur diye düşündüm çünkü ocaklar tek başına deilde bu güzel köylerle beraber bir bütün halin de gösteril se daha yarar lı olmazmıydı diye düşünüyorum mesela ocaklar beldesi başkanı bahset tiğim köy ün muhtar larıyla yılda iki üç kez bi araya gelip böyle bişeyin durum değerlen dirmesi yapılabilir sanirım (lütfen bana kızmayın doğup büyüdüğüm doğanları çok sevdiğim için de biraz tep kim olmuş olabilir yaptığınız herşey için de teşekkürler bundan sonrada yapacağınız şeyleri merak la bekliyorum (lightck_8@hotmail.com )salih öner |
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

|
Tarih: Prş Mar 04, 2004 5:19 pm Mesaj konusu: |
|
Salih bey;
Size tabiki kızaman neden kızayım haklısınız ama ben kendi açımdan şunu söyleyebilirim Ocaklar'a ilk geldiğim günden bu güne değil diğer köylere ziyarete gitmek zorunlu ihtiyaçlarım için Erdeğe bile gitmek istemedim.
Turanlı, Ilhanlı, Narlı ve diğer köylerin isimlerini çok duydum çok metettiler ama gitme fırsatı bulamadım.
Belediye ve Muhtarlar için bişey söyleyemem tabi ki yapsalar ortak bişiler yapsalar hiçde fena olmaz haklısın!
Bununla ilgili sanırım köydeki arkadaşlar ve Sedef sana yardımcı olacaktır.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Prş Mar 04, 2004 11:53 pm Mesaj konusu: |
|
rutya ,erek,fathya,ve droganda hepside çok güzel fakat burası
www.ocaklar.com... |
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

|
Tarih: Prş Ağu 05, 2004 8:00 am Mesaj konusu: |
|
Dimi  |
|
| Başa dön |
|
 |
CoCoSTaR Ocaklar.com Vatandasi

|
Tarih: Sal Tem 10, 2007 1:05 pm Mesaj konusu: |
|
Ya hepınız gercekten supersinizzzzzzzz Hilmi Abi gelince Bende Bulucam Seni Az Kaldı  |
|
| Başa dön |
|
 |
ilkay Ocaklar.com Vatandasi

|
Tarih: Prş May 08, 2008 9:52 am Mesaj konusu: |
|
layla
yazini okurken cok keyif aldim,cok tatli anlatmissin.diger yazilarinida bekliyoruz,tesekkurler |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|