Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Ocaklar'da kumsalda hic yaz yagmuruna yakalandiniz mi? |
| Evet |
|
100% |
[ 9 ] |
| Hayir |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Toplam Oylar : 9 |
|
| Yazar |
Mesaj |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
Tarih: Cmt Eyl 28, 2002 7:38 pm Mesaj konusu: Mezzy Ekim: Bir Yaz Yagmuru |
|
Mezzy, Seyir Defterinin ilk sayfasinda Ocaklar'da yaz yagmur kumsalda nasil aniden yakalar insani onu anlatiyor. Ben onun yerinde olsaydim denize atlardim aslinda ama onun da ilginc bir hikayesi ve fotografi var. Mezzy'ye yazarlarimiz arasina hosgeldin diyoruz.
http://www.ocaklar.com/guncel/mezzy/mezzy_2002_10.html |
|
| Başa dön |
|
 |
Arzu Konuk Ocaklar.com Kose Yazari (arzumca)

|
Tarih: Pts Eyl 30, 2002 9:56 am Mesaj konusu: |
|
Ne güzel bir konu seçmişsin Mezzy
Bu sene yaz yağmurlarını sevenler şanslıydı gerçekten. Gökyüzünde birdenbire toplanıp sürpriz yapan ve delicesine yağan yağmur damlaları çok eğlenceliydi. En çok güneşin teninizi kavuran sıcaklığını birazcıkta olsa alıp götürdüğü için seviyorum yaz yağmurlarını.
Yaz yağmuruyla ilgili en çok sevdiğim anılarımdan birini bir arkadaşımla oldukça uzun bir bisiklet gezisine çıktığımızda yaşamıştık. Yağmur birdenbire bastırmıştı ve sığınacak hiçbir yer olmadığı için de hiç üzülmemiştik doğrusu. Her ne kadar deli gibi yağan yağmur damlalarının altında kahkahlar atıp yol alsakta ertesi gün bisikletlerimizi temizleyip, yağlamak o kadar eğlenceli olmamıştı
Yaz yağmuruna kumsaldayken yakalanmak en eğlencelisi sanırım. Çünkü yağmur damlaları denize düşerken yüzmek acayip güzel oluyo, bir de deniz sıcacık oluyor  |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Pts Eyl 30, 2002 10:33 pm Mesaj konusu: |
|
Ewwet bendede bir yağmur hikayesi var
Saat gecenin 11 in Ahmet abi (MEKİN) hadi yürüyelim dedik ve başladık köşeye doğru yürümeye , karataşla köşe arasında birden bastıran sağnak üstümüzde kuru bir yer bırakmadı koşar adım giderken birden durduk "yav nasıl olsa bundan daha fazla zaten ıslanamayız niye koşuyoruzki" dedik ve ıslanmanın dayanılmaz tadını çıkardık aycan otelin bahçesinde 2 ada çayının dumanını siz düşünün o kadar buğuluydiki... |
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

Kayıt: 27 Ağu 2001 Mesajlar: 1561 Nerden: Ocaklar adının geçtiği her yerden!
|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2002 7:46 am Mesaj konusu: |
|
Mezzy yazını okurken resme dalıp gitmişim
Yağmurdan kaçarken girdiğiniz gazino Ocaklar'da dolu dolu Türk sanat müziği dinlediğim tek mekandır.
Seksek Ahmet derler sahibine Köprübaşı aie gazinosu orası....
Bak bana neler hatırlattın yine  |
|
| Başa dön |
|
 |
Mezzy Ocaklar.com Vatandasi

|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2002 8:44 am Mesaj konusu: |
|
heheheh
Arzucum yağmur yağarken havasoğuk oluyor. Bu yüzden deniz olduğundan daha sıcak geliyor insana.
Yağmurda bende bisiklet kullandım. Hatırlarsanız ocaklara ilk bisikletle gelmiştim. Hatta Geldiğimiz gün İstanbulda yağmur vardı. Erdek kamplar bölgesinde yağlamak zorunda kalmıştık
Layla Doğrudur. Orası köprübaşı gazinosuydu. Nasıl unuturum orayı. Bursalı arkadaşlardan E ve S nin babası ordan bizi dikizliyordu... (bak hala korkuyozki isimleri vermiyom   ) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|