Ocaklar.com Forum Ana Sayfası

AramaArama      Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   Kayıt OlKayıt Ol 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

layla'nin gozuyle ABONE

Ocaklar.com Forum Ana Sayfası -> Yeni Eklemeler Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aytekin
Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

MesajTarih: Cmt Eyl 14, 2002 8:12 pm    Mesaj konusu: layla'nin gozuyle ABONE Alıntıyla Cevap Ver

layla bu ayki yazisinda ABONE'den ve Ocaklar gece hayatinin heyecanini anlatmis. Koltuklariniza kurulduysaniz, kemerlerinizi bagladiysaniz, layla ile Abone'ye yolculuga cikmaya haziriz:
http://www.ocaklar.com/guncel/layla/layla_2002_09.html

Sabah uyanmış denize karşı kahvaltımı yaparken bir önceki akşamın yorgunluğunu hala atamadığımı çayımı karıştırırken farkediyorum; aklımda kalmış bir kaç kare ile yüzüme bir tebessüm yansıyor arkadaşlarımın
-ne oldu.. sorusuna
-hiiiiiç diye cevap veriyorum
Kimbilir hangi güzel kare geliyor gözümün önüne...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sedef
ADMİN
<b>ADMİN

MesajTarih: Cmt Eyl 14, 2002 10:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Eline ve kara gözlerine sağlık....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mezzy
Ocaklar.com Vatandasi
Ocaklar.com Vatandasi

MesajTarih: Pts Eyl 16, 2002 10:27 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Hehehe o dediklerini ben Numberone'da yaşadım. Abone'de pek yaşayamam. Yazın güzel genede...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Misafir

MesajTarih: Cum Eyl 20, 2002 8:04 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
tatlı yorumlarınız için tşk...
önümüzdeki ay yine Ocaklar'ın güzel mekanlarından gecelerinden sahildeki her adımındaki neşeden bahsetmeye devam edeceğiz..

[Mezzy Düzeltme: Yazıyı göneren misafir Layla'dır.]
Başa dön
TEKİLA
Misafir

MesajTarih: Cum Eyl 20, 2002 3:27 pm    Mesaj konusu: ICEBERG Alıntıyla Cevap Ver
OCAKLAR BİR ICEBERG OLARAK DÜŞÜNÜRSEK SEN ONUN SADECE ÜST KISMINI YAŞAMIŞSIN MALESEF!O TARİF ETTİĞİN ŞEYLER HER HANGİ Bİ TATİL YERİDE OLABİLİR ANCAK OCAKLAR'DA GECE BAŞKA TÜRLÜ GÜNDÜZ BAMBAŞKA!
BÖYLE BİR GİRİŞ NEDEN YAPTIM BENDE BİLMİYORUM AMA ANLATTIKLARIN DERİN BİR OKYANUSUN KUMSAL KISMI GİBİ..
BENİM HAYALİMDEKİ OCAKLAR'DA EĞLENCE,DENİZ VE AŞK BUNLARLA SINIRLI OLAMAZ .EĞER TOST YEDİĞİN YERİN HERHANGİ BİR OLAMADIĞINI HATIRLARSAN YA DA YOLDA YÜRÜRKEN KAFASINI OKŞADIĞIN ÇOÇUĞUN GÜLER GÜZÜNÜ,HERŞEY ÇOK FARKLI OLUR...
Başa dön
aytekin

MesajTarih: Cum Eyl 20, 2002 9:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver
Tekila haklisin, abi zaten kimse Ocaklar aboneden ibarettir demedi. Layla'nin amaci her ay Ocaklar'daki belli bir yeri veya belli bir aktiviteyi islemek. Herhalde bunu iyi bir sekilde duyuramadik.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
layla
Ocaklar.com Perisi
Ocaklar.com Perisi

MesajTarih: Çrş Ekm 02, 2002 8:04 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tekila eğer aylık yazılarımı takip edersen beni daha iyi anlarsın diye düşünüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Ocaklar.com Forum Ana Sayfası -> Yeni Eklemeler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız