Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
Tarih: Cmt Eyl 14, 2002 8:12 pm Mesaj konusu: layla'nin gozuyle ABONE |
|
layla bu ayki yazisinda ABONE'den ve Ocaklar gece hayatinin heyecanini anlatmis. Koltuklariniza kurulduysaniz, kemerlerinizi bagladiysaniz, layla ile Abone'ye yolculuga cikmaya haziriz:
http://www.ocaklar.com/guncel/layla/layla_2002_09.html
Sabah uyanmış denize karşı kahvaltımı yaparken bir önceki akşamın yorgunluğunu hala atamadığımı çayımı karıştırırken farkediyorum; aklımda kalmış bir kaç kare ile yüzüme bir tebessüm yansıyor arkadaşlarımın
-ne oldu.. sorusuna
-hiiiiiç diye cevap veriyorum
Kimbilir hangi güzel kare geliyor gözümün önüne... |
|
| Başa dön |
|
 |
sedef ADMİN

|
Tarih: Cmt Eyl 14, 2002 10:15 pm Mesaj konusu: |
|
Eline ve kara gözlerine sağlık....  |
|
| Başa dön |
|
 |
Mezzy Ocaklar.com Vatandasi

|
Tarih: Pts Eyl 16, 2002 10:27 am Mesaj konusu: |
|
Hehehe o dediklerini ben Numberone'da yaşadım. Abone'de pek yaşayamam. Yazın güzel genede... |
|
| Başa dön |
|
 |
Misafir
|
Tarih: Cum Eyl 20, 2002 8:04 am Mesaj konusu: |
|
tatlı yorumlarınız için tşk...
önümüzdeki ay yine Ocaklar'ın güzel mekanlarından gecelerinden sahildeki her adımındaki neşeden bahsetmeye devam edeceğiz..
[Mezzy Düzeltme: Yazıyı göneren misafir Layla'dır.] |
|
| Başa dön |
|
 |
TEKİLA Misafir
|
Tarih: Cum Eyl 20, 2002 3:27 pm Mesaj konusu: ICEBERG |
|
OCAKLAR BİR ICEBERG OLARAK DÜŞÜNÜRSEK SEN ONUN SADECE ÜST KISMINI YAŞAMIŞSIN MALESEF!O TARİF ETTİĞİN ŞEYLER HER HANGİ Bİ TATİL YERİDE OLABİLİR ANCAK OCAKLAR'DA GECE BAŞKA TÜRLÜ GÜNDÜZ BAMBAŞKA!
BÖYLE BİR GİRİŞ NEDEN YAPTIM BENDE BİLMİYORUM AMA ANLATTIKLARIN DERİN BİR OKYANUSUN KUMSAL KISMI GİBİ..
BENİM HAYALİMDEKİ OCAKLAR'DA EĞLENCE,DENİZ VE AŞK BUNLARLA SINIRLI OLAMAZ .EĞER TOST YEDİĞİN YERİN HERHANGİ BİR OLAMADIĞINI HATIRLARSAN YA DA YOLDA YÜRÜRKEN KAFASINI OKŞADIĞIN ÇOÇUĞUN GÜLER GÜZÜNÜ,HERŞEY ÇOK FARKLI OLUR... |
|
| Başa dön |
|
 |
aytekin Ocaklar.com Vatandaşı Aytek

|
Tarih: Cum Eyl 20, 2002 9:54 pm Mesaj konusu: |
|
| Tekila haklisin, abi zaten kimse Ocaklar aboneden ibarettir demedi. Layla'nin amaci her ay Ocaklar'daki belli bir yeri veya belli bir aktiviteyi islemek. Herhalde bunu iyi bir sekilde duyuramadik. |
|
| Başa dön |
|
 |
layla Ocaklar.com Perisi

Kayıt: 27 Ağu 2001 Mesajlar: 1561 Nerden: Ocaklar adının geçtiği her yerden!
|
Tarih: Çrş Ekm 02, 2002 8:04 am Mesaj konusu: |
|
Tekila eğer aylık yazılarımı takip edersen beni daha iyi anlarsın diye düşünüyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|